Media Markt Habersiz Teslimat Günü Değişikliği

21 Haziran 2024 19:31

Media Markt Mersin Forum şubesinden 15.06.2024 tarihinde satın aldığım 2 adet Samsung marka klimanın 21.06.2024 tarihine teslimatı olacağını söylediler ayrıca faturamıza teslimat tarihini 21.06.2024 olarak işlediler. Tüm gün evde beklemenize rağmen gelen giden arayan soran olmadı. Bize 21 Haziran'da kesin teslim edilecek denildiği için servisten kurulum için gün almıştık onu da iptal etmek zorunda kaldık. Zorda olsa müşteri hizmetlerine ulaştığımızda ise bize teslimatın 24.06.2024te olacağı söylendi. Bize herhangi bir bilgi verilmeden teslimat gününü değiştirilip tüm gün evde boşu boşuna beklettiler. Ayrıca ilçede oturduğumuz için teslimatın sadece Çarşamba ve cuma günleri olduğu söylendi verilen tarih ise pazartesiye ait yani muhtemelen o gün de ürün teslim edilmeyecek ama biz bunu teyit edemiyoruz. Media Markt gibi kurumsal bir firmayla olan böyle iletişim sorunu bizi aşırı huzursuz etti. 24 Haziran'da da ürünümüz teslimata çıkmazsa zaten direk siparişimizi iptal edeceğiz.

22 Haziran 2024 09:01 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba Emre B. “Media Markt Habersiz Teslimat Günü Değişikliği” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

24 Haziran 2024 10:42

30 Temmuz 2025 23:13
Şeyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Şeyhmus
22 Temmuz 2025 11:15
Ayca sonucu yetersiz buldu

21 Temmuz 2025 14:07
Nadir sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2025 18:29
Teslimat Gecikmesi Ve İletişim Eksikliği Mağduriyeti
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
25 Haziran 2024 15:58