Mesut sonuçtan hiç memnun değil

DJI Mini 4 Pro'nun Pil Sorunları Ve Yetersiz Teknik Destek

02 Aralık 2024 11:48

12.05.2024 tarihinde aldığım DJI Mini 4 Pro adlı ürün, ürünü aldıktan birkaç ay sonra mevcut 3 bataryasında da full şarj ettikten 5 dakika sonra "Pil İletişim Hatası" ve "Çok Düşük Pil. Araç Otomatik İniyor" şeklinde uyarı vermeye başladı. Bunun üzerine ürünü aldığım Media Markt adlı firmaya gittiğimde beni teknik servisleri olan Karfo Karacasulu adlı firmaya yönlendirdiler. Biz de ilgili teknik servise ürünü ve bataryaları ilk olarak 12.08.2024 tarihinde teslim ettik. 1 hafta sonra ürün ve bataryalar geldi, 3 bataryadan 1 tanesini değiştirdiklerini ilettiler, oysa hata tüm bataryalarda yaşanmaktaydı. Sonrasında yine aynı hatalarla karşılaştık. Karfo Karacasulu Teknik Servis Müdürü E**** İ**** bize destek olacağını söyledi ve bu sefer 19.11.2024 tarihinde tekrar gönderdik. Yine 1 bataryayı değiştirdiklerini söylediler ve geri gönderdiler, ancak ürünü uçurduğumuzda en baştaki hatayı almaya devam ettik. Bizi 4-5 aydır oyalayan Karfo Karacasulu Teknik Servisinden şikayetçiyiz, ürünün garanti kapsamında yenisi ile değiştirilmesini istiyoruz.

02 Aralık 2024 11:57 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba Mesut Ö. “DJI Mini 4 Pro'nun Pil Sorunları Ve Yetersiz Teknik Destek” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

03 Aralık 2024 19:03
Mesut
05 Aralık 2024 22:03

Şikayetimiz çözülmedi, sadece süreç devam ediyor, işlem tamamlanmış gibi kapatılamaz şikayetimiz.

DJI Mini 4 Pro'nun Sensör Arızası Sonrası Haksız Kullanıcı Hatası Raporu

Onur
23 Nisan 21:07
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Kamerada Şarj Ve SD Kart Sorunu Yaşadım Çözüm Alamadım

Mahmut
19 Eylül 22:44
Yeni Aldığım Kamerada Şarj Ve SD Kart Sorunu Yaşadım Çözüm Alamadım
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Drone Ürünü İçin Media Markt'ta Garanti Sürecinde Mağduriyet

Burak
30 Haziran 23:49

Yusuf
21 Temmuz 2024 10:25
Emre sonuçtan hiç memnun değil

DJI Mini 4 Pro: Güvenlik Sözü Tutulmadı!

Emre
15 Kasım 2024 17:24