Ümmühan sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Büyükçekmece Şubesi Nezaketsiz Lik

19 Ocak 2024 14:53

İstanbul Büyükçekmece şubesine bugün moneygram ile işlem yapmak için gittim. Sıra numaram yanınca bankoya gittim oturdum. 1 numaralı bankodaki memur hiçbir açıklama yapmadan beni dakikalarca bekletti. Kibarca kendisinin işi varsa başkasına yönlendirmesi söyledim. Kendisinin işlem yaptığını ve şu an elinde başka bir işlem olduğunu agresif bir tavırla söyledi. İşlem boyunca kaba ve agresif bir şekilde davrandı. Bu durum beni rahatsız etti. Hiçbir zaman hiçbir bankada böyle bir tavırla karşılaşmadım. Elinde iş varsa neden müşteri çağırıyor ve bekletiyor. Ayrıca hadi işin vardı neden bana söylemiyorsun yokmuşum gibi davranıyorsun. Hoş geldin iyi günler zaten yok. Bu şubenin memurlarının agresif ve nezaketsiz tavırları profesyonellikten çok uzak rahatsız edici. Bir daha yolumun düşmemesini temenni ediyorum ve Kuveyt Türk ile hesaplarımı kapatacağım. Memurlarınıza nezaket dersi verseniz iyi olur

19 Ocak 2024 15:00 (Şikayetten 7 dakika sonra)
22 Ocak 2024 19:19

Bugün mesai saatleri dışında sabit bir numaradan arandım. Şikayetiniz üzerine arıyorum dendi. Ne adını söylüyor beyefendi ne de ne sıfatla aradığını. Benim ısrarlı sorum üzerine adının murat olduğunu ve Kuveyt Türk Büyükçekmece şube personeli olduğunu söyledi. Benim kişisel bilgilerim numaram bu personelin eline nasıl verilir. Beni nasıl arar. Çözüm sunacak kişi şikayet ettiğim kişimidir. Bu nasıl profesyonellikten uzak bir tutumdur. Bu nasıl bir güvenlik zafiyetidir. Bir sonraki adım ev adresimmi, çocuğumun okulumu. Kuveyt Türk Büyükçekmece şubesine sadece personel kabalığından agresifliğinden şikayette bulundum. Bu kurumun müşteri temsilcisi, halkla ilişkiler birimi yok mudur. Bir personel beni nasıl arar. Hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım. Siz esnaf lokantasımısız, mahalle bakkalımı. Bu nasıl bir çözüm yoludur.

22 Ocak 2024 20:06

Bugün mesai saatleri dışında sabit bir numaradan arandım. Şikayetiniz üzerine arıyorum dendi. Ne adını söylüyor beyefendi ne de ne sıfatla aradığını. Benim ısrarlı sorum üzerine adının murat olduğunu ve Kuveyt Türk Büyükçekmece şube personeli olduğunu söyledi. Benim kişisel bilgilerim numaram bu personelin eline nasıl verilir. Beni nasıl arar. Çözüm sunacak kişi şikayet ettiğim kişi midir. Bu nasıl profesyonellikten uzak bir tutumdur. Bu nasıl bir güvenlik zafiyetidir bizi müşterilerinizi nasıl tedirgin edersiniz. Bir sonraki adım ev adresim mi çocuğumun okulumu. Kuveyt Türk Büyükçekmece şubesine sadece personel kabalığından agresifliğinden şikayette bulundum. Bu kurumun müşteri hizmetleri, halkla ilişkiler birimi yok mudur. Kuveyt Türk esnaf lokantası mı, mahalle bakkalımı? Ki onlarda böyle çözüm sunmazlar müşterilerine. Derhal bu saçmalığa bir son verin ve düzeltin lütfen. Aksi takdirde Hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım.

Poyraz sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Taksim Şubesinde Personel İlgisizliği Ve Ayrımcılık

02 Mayıs 2025 16:30
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 12:04

15 Haziran 2023 12:57

07 Kasım 2023 15:58
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 14:22

Kuveyt Türk Kategorileri