Seher sonuçtan çok memnun

Koton Şirinyer Şikayet Var

Seher
16 Nisan 2024 22:05
Seher'in Teşekkür Mesajı
“Koton mağazası tarafıma ulaşarak, kaybolan ayakkabıyı mağaza da bulup, teslim etmişlerdir, teşekkür ediyorum”

Koton Şirinyer şubesine bebeğimle birlikte gittim. Ayakkabısının biri mağazada düşmüş. Akşam saati mağazaya ayakkabı ile girdiğimiz kamera kayıtlarıyla belli olmasına rağmen, mağazada ayakkabıyı bulamadık. Personel, kapanma saatimize yakın olduğu için 'sonra haber veririz' diyerek konuyu geçiştirdi. Başka önemli bir eşyamızı da düşürebilirdik. Mağaza yetkilileri 'biz ne yapalım' şeklinde bir tavır sergiledi. En azından biri tarafından alınmış olsaydı şikayetçi olabilirdim. Mağaza müşteriye haber vermek ve kamera kayıtlarını incelemek zorunda. Müşteri olarak mağdur edildim.

16 Nisan 2024 22:10

Koton Şirinyer mağazasında bebeğimin ayakkabısının teki düştü, personele kameranıza bakar mısınız dedim, bizim sorumluluğumuz değil gibisinden davranıldı, kameraya bakan arkadaş mağazaya ayakkabı ile girdiğimizi gördüğünü söyledi, gerisine baktı mı bilmiyorum, bir cevap alamadık çünkü, biz bu mağazaya güvenip gidiyoruz, başka değerli bir şeyimizi de kaybedebilirdik, ben cevap bekliyorum, mesleğim gereği kanunları biliyorum, mağaza benim sorunum değil deyip müşteriyi mağdur edemez, gerekli başvuruları yapacağım, bebeğim ile mağdur edilip, taşımak zorunda kaldım

16 Nisan 2024 23:03 (Şikayetten 57 dakika sonra)

Merhaba Seher Hanım, öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz konu nedeniyle üzüntülerimizi bildirir ve bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

18 Nisan 2024 17:04

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com üzerinden iletmiş olduğunuz 28490980 numaralı şikâyetinizin çözümü için iletişim bilgileriniz aracılığıyla sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili size yardımcı olmayı çok ister, gün içerisinde tarafınıza yeniden dönüş sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Bize numaralı Müşteri İletişim Hattımızdan da ulaşım sağlayabilirsiniz. Sevgilerimizle Koton Müşteri İlişkileri

Seher
22 Nisan 2024 15:55

Fatih
25 Nisan 2024 14:58

Aliye
21 Kasım 2024 16:52
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

Sedanur
29 Kasım 2024 14:04

Koton Mağazasında Kabinde Güvenlik Zafiyeti Ve İlgisiz Personel

Belma
04 Haziran 12:54
D. K. sonuçtan hiç memnun değil

Forum İstanbul Koton Mağazasında Personelin İlgisizliği Mağduriyetimi Artırdı

D. K.