Şilan sonuçtan çok memnun

Koton İade Politikası Bilgi Eksikliği

Şilan
25 Haziran 2024 01:40

Koton'dan almış olduğum 3 parça üründen aynı gün içerisinde 2 parça için iade talebi oluşturdum. İade talebiniz alınmıştır dedi. Dönüş olur diye günlerce bekledim. Sürekli kontrol ettiğimde iade talebiniz alınmıştır bilgisi dışında hiçbir bilgiye rastlamadım. Ne bir kargo kodu ne de iade şartları ile ilgili bir bilgi yoktu. 30. günde müşteri hizmetleri ile görüştüm. İadeyi kargo kodu olmadan direkt MNG Kargo'ya teslim etmemiz gerekiyormuş ama bununla ilgili hiçbir bilgi yer almamaktadır. İade talebiniz alındı dediği için bekledim, yoğunluk vardır, dönüş olur diye düşündüm. Araya bayram tatili de girince 1 aylık sürem doldu ve iade hakkımın olmadığını belirttiler. Konuyla ilgili bildirim açtırdım ama hiçbir dönüş olmadı. Saçma sapan bir iade sisteminiz ve bilgi eksikliğinizden dolayı neden müşteri mağdur oluyor?

25 Haziran 2024 02:34 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Merhaba Şilan Hanım, öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz konu nedeniyle üzüntülerimizi bildirir ve bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

Yaren
09 Ağustos 2023 06:09

Koton Online Siparişimde İptal Ve İade Mağduriyeti Yaşadım

Betül
29 Temmuz 2025 18:56
koton-online-siparisimde-iptal-ve-iade-magduriyeti-yasadim-2.jpg
koton-online-siparisimde-iptal-ve-iade-magduriyeti-yasadim-1.jpg
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra

09 Mart 2024 14:02
Sesim sonuçtan çok memnun

Sesim
14 Ocak 2024 13:19
"Koton müşteri hizmetlerinden Bengisu hanım benimle iletişime geçerek çözüm odaklı yaklaştı. İlgisine teşekkür ediyorum."
Koton Kategorileri