Sidar sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Montaj İçin Telefon Numarasını Bir Türlü Güncellemiyor

Koçtaş Montaj İçin Telefon Numarasını Bir Türlü Güncellemiyor
26 Temmuz 2024 14:45

Koçtaş mobil uygulaması üzerinden mutfağımdaki bana dar ve işlevsiz gelen dolabımın yerine bir mutfak dolabı satın aldım, fakat telefon numaramı yanlış yazmışım (tamamen benim hatam). Kargo şirketinin sayesinde dolap evime bir şekilde ulaştı ve yanlış numara bilgisi bana iletildi. Olaylar bundan sonra başlıyor. Montaj randevusu almak için 0850 209 50 50 numarasını aradım, numaramı yanlış yazdığımı ve düzeltilmesini istediğimi bildirdim. Arkasından bana cuma öğleden sonra müsait olduğunu söylediler. Cuma sabahı kardeşim yurt dışına çıkacağı için öğleden sonra olması çok işime geldi, çünkü o günümü komple boşalttım. Bana montajdan 24 saat önce telefon ile teyit bilgisi verileceği söylendi, fakat ne arayan ne soran. Akşam kendim aradım, randevumu sabah 11.00 - 13.00'a almışlar ve bunu bildirmek için yanlış numarayı aramışlar. İtiraz ettim fakat nafile. 'Şu anda başka bir işlem yapamıyoruz' demekten başka hiçbir cevap alamadım. En son kardeşimi erken bırakmaya ve işimden olmamak için eve erken gelmeye karar verdim. Bu sırada eski dolabımın içinde kavanoz, poşet, tencere vs. Ne varsa sabah gelen arkadaşlar kolay çalışabilsin diye çıkarttım ve evin çeşitli yerlerine dağıttım. Kardeşimi bıraktım, evime geçerken tekrar arayıp numaramın doğru olup olmadığını teyit ettim ve bana 'Numaranız düzeltilmiş, arkadaşlar geldiği zaman bu numaradan arayacaklar' dendi ve kapattım. Evime 10 dakika kadar geç geldim ve beklemeye başladım. Bana numara düzeltildiği söylendiği için rahat rahat bekliyorum. Çünkü beni arayan olmadı. Saat 13.32'de kimse gelmediği için tekrar aradım ve bana 'Arkadaşlar eve gelmişler, kapıyı çalmışlar hatta bize kapıdan fotoğraf atmışlar fakat size ulaşamadıkları için gitmişler' denildi. Tahmin edin. Hangi numarayı aramışlar? Yanlış numarayı. Sistemlerinde bir mail atmayı ve numara güncellemeyi beceremedikleri için bana ulaşamamışlar ve yeni randevu oluşturuldu. Ne zamana? Pazartesi herhangi bir saate. 'Önceki arkadaş sabah ya da öğlen arasında tercih yaptırmıştı' dediğimde 'o arkadaşın öyle bir yetkisi yok, saati sistem atıyor' denildi. Sonuç olarak iki elleri ile bir numara güncelleyemedikleri için ben önümüzdeki üç gün bakkal deposu gibi bütün eşyalarım ortalık yerde yaşamak durumunda kaldım. Yatak odasında makyaj aynasının önünde kuru domates, misafir odasında yemek masasının üzerinde tencereler var ve eski dolabı çoktan attığım için bunları koyacak yerim yok. İşin en kötü yanı pazartesi kaçta geleceklerinin hiçbir garantisi yok.

26 Temmuz 2024 14:52 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba Sidar E., Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Sidar
Sidar
27 Temmuz 2024 08:39

Sizinle en kısa zamanda iletişime geçilecektir yazmışsınız fakat benimle iletişime geçilecek en kısa süre sanıyorum pazartesi için aldığım montaj sürecinin sonrasına denk geliyor. Çünkü üzerinden bir gün geçmesine rağmen hala arayan soran yok. Sanırım sorununuzu çözmeye çalışacağız diye öylesine yazdınız buraya.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 08:57
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
18 Kasım 2023 12:25
Koçtaş Ürünleri Teslim Etmiyor, Sorunları Asla Çözmüyorlar
Koçtaş Ürünleri Teslim Etmiyor, Sorunları Asla Çözmüyorlar
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Aydın
01 Eylül 2023 02:31
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Online Siparişimde 24 Günlük Gecikme Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

28 Aralık 2024 20:31