Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Dik Süpürge Pişmanlıktır.

Deniz
08 Temmuz 2024 15:28

Karcher VC Cordless OurFamily dik süpürge aldığım günden beri çekim gücü yok. Servise yolladım, filtre temizliği yapıldı denilerek aynı şekilde üstelik borusu hasar görmüş vaziyette geri yollandı (her kullanımda filtre temizliğini yapıyordum bu arada). Sorun aynen devam etti ve artık cihazdan kırmızı ışıklar yanıp sönmeye başladı. Durumu tekrar bildirdim, tekrar servise göndermem gerektiği söylendi. Bu sefer de 988 lira filtre ücretini kabul ediyor musunuz diye 20 iş gününü geçtikten sonra telefonla tarafıma soruldu. Ücret ödemeyi kabul etmedim. Motor arızasının giderildiği, filtrelerden ücret talep edildiği belirtildi. Şimdi soruyorum, sıfır aldığım makine en başından beri çekmiyorsa, her kullandığımda filtre temizliğini yapıyorsam ve motorunda sorun olduğu söyleniyorsa bana arızalı ürün verilmiş olmuyor mu? Aynı sorundan dolayı iki kez servis görüyorsa ve garantisi de devam ediyorken ben neden üzerine 988 lira gibi bir ücret ödemek durumunda kalıyorum? Elimdeki videolarla, yazışmalarla, faturamla tüketici heyetine başvurmadan durumu size bildiriyorum. Gerekli işlemin marka tarafından tarafıma yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini acilen istiyorum. Karcher pişmanlıktır!

Ayşenur
10 Ocak 2024 16:43
Karcher Süpürgenin Ve Müşteri Hizmetlerinin Rez*iliği
Aycan sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Süpürge Makinesi: Filtre Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Aycan
13 Aralık 2024 16:03

Neslihan
02 Ağustos 2024 18:38
Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Dik Süpürge İle Yaşanan Çekim Gücü Ve Servis Sorunları

Perihan
03 Mayıs 2025 08:59
Karcher Dik Süpürge İle Yaşanan Çekim Gücü Ve Servis Sorunları
Onur sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 00:55
Karcher Kategorileri