Tuğçe
27 Ağustos 2023 11:29

Merhaba, Sinop Gerze'den İstanbul'a dönüş için 22:45 saatine bilet aldım. 34 egd 140 plakalı otobüse bindim ve tam bir saat sonra otobüsün motorunun yanmasıyla bilmediğimiz bir yerde o soğukta inip bekletildik. Yaklaşık iki buçuk saat sonra iki tane küçük servis aracı gönderildi. Servis araçlarına çok zor şartlar altında bagajlarımız ile yerleştik ve Kastamonu'da tekrar araba değiştirdik. O soğukta o kadar bekletildik ve mağdur edildik. Sonucunda bize sunulan imkanlar oldukça kötüydü. Böyle kurumsal bir firmanın bu kadar sorumsuz davranması olmamalıydı. Neticede yolcuyuz ve hiç bilmediğimiz bir yerde ortada kaldık. Tamamen şoförler dahil herkes mağdur oldu. Ameliyatlı olduğum için daha iyi şartlar altında yolculuk yapacağımı düşündüğümden bu firmayı tercih ettim fakat oldukça zorluk çektim. Böyle bir yolculuk için bilet almadım. "Biletimin iadesini talep ediyorum." şu ana kadar çoktan İstanbul'da olmam gerekirken hala yoldayım. Gerekli fotoğrafları da size iletiyorum. Daha tercih edeceğimi düşünmüyorum. Şikayetim ve mağduriyetim karşısında gereken için dönüşünüzü bekliyorum. İyi günler.

30 Ağustos 2023 14:34 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Başvuru süreci tamamlanmış olup, konu ile ilgili tarafınıza bilgi paylaşımı yapılmıştır. Hassasiyetiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 09:00
Kamil Koç'un Yolculuk Esnasında Lastiği Tutuştu!
Seval sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 11:56
Kamil Koç Firması İle Yolculuk