Kamil Koç Otobüs Firması Bavul Karışıklığı Eksik ve Kırık Gelmesi

07 Ocak 2024 21:06

29/12/2023 tarihinde saat 14:30'da Sakarya Adapazarı-Zonguldak otobüs seferinde 17 numaralı koltuk için bilet aldım. Muavin, valizimi alarak üzerine 17 numarasını yapıştırdı ve bagaja yerleştirdi. Ancak yolcu indirme esnasında Ereğli'de bavulum başkasına verilerek karıştırıldı. Numarası yazılı olan bavulun nasıl başkasına verilebildiğini anlamıyorum.

Bavul geri bana geldiğinde içindeki birkaç eşya eksik ve kırık haldeydi. Bu durumda sorumluluğu kim üstlenecek ve zararımı kim karşılayacak? Kamil Koç yetkililerinin dikkatine sunarım.

Bir daha bu firma ile seyahat etmeyeceğim ve gereken şikayet işlemlerini yapacağım. Sefer yapan otobüsün plakası 16V***8, PNR numaram ise 3130281510'dur.

07 Ocak 2024 20:55

29/12/2023 saat 14:30 Sakarya Adapazarı -Zonguldak otobüs seferinde 17 numaralı koltuk aldım muavin valizimi alıp 17 numarayı yapıştırıp koydu yolcu indirdikleri yerde Ereğli'de bavulumu başkasına vererek karıştırdı numara yazılı olan bavulu nasıl başkasına verebiliyor bavulun geri bana geldiğinde içinde birkaç eşya eksik ve kırık bir şekilde geldi benim mesuliyet imi kim karşılayacak zararımı kim ödeyecek Kamil Koç duyurulur bir daha asla firmayla seyahat etmeyeceğim sizi şikayet edeceğim sefer yapan otobüs plakası (16VD838)

08 Ocak 2024 10:15 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

08 Ocak 2024 10:54

Hemen en kısa sürede geri dönün değerli eşyam kayboldu yok valizim kırık öğrenciyim zararım en kısa sürede karşılanmasını istiyorum

09 Ocak 2024 16:48

WhatsApp dan dönmemi istediniz bavulu ve bileti çekip gönderdim dilekçe de yazdım bavul şu an kullanılmaz halde gitmiyor öğrenciyim memleketime döneceğim en kısa sürede geri dönüş yaparsanız sevinirim zararımın karşılanmasını istiyorum en kısa sürede

Kamil Koç Otobüs Firması Bagajımı Kaybetti

05 Eylül 2023 12:19
Onur sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 16:39
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 18:54
Kamil Koç Seyahatimde Valizim Kayboldu