Kamil Koç Firması Valizimi Karıştırdı!

Muhittin
18 Ocak 2024 20:41

17.01.2024 tarihinde saat 09.30'da Kamil Koç otobüsüyle Kayseri'den Gebze'ye yolculuk ediyordum. İndiğimde valizimin olmadığını fark ettim. İçinde değerli eşyalarım vardı. Şoför, acelesi olduğunu ve yolcuların beklediğini, müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini söyleyerek ayrıldı. Daha sonra müşteri hizmetlerini arayarak kayıt oluşturdum. Birkaç saat sonra muavin, valizi bulduklarını ve ilk otobüsle göndereceklerini bildirdi. Ardından bir kişi, valizi Dudullu otogarından otobüse verdiklerini ve Gebze otogarına bırakacaklarını söyledi. Gün içinde otogarı aradığımda ise öyle bir valizin gelmediğini öğrendim. Beni arayan numarayı tekrar arayıp durumu bildirdiğimde, 'Bırakmayı unutmuşlar, şoförle iletişime geçip sorayım.' cevabını aldım; ancak hala dönüş yapan olmadı. Valizin yerinin belli olmasına rağmen kimse ilgilenmiyor, sürekli olarak müşteri hizmetlerine yönlendiriliyorum!

19 Ocak 2024 10:18 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Betül sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 12:39
Kamil Koç Araç Değişikliği Yapıp Valizimi Kaybetti.!
Kamil Koç Araç Değişikliği Yapıp Valizimi Kaybetti.!

01 Şubat 2024 17:01
Kamil Koç Valizim Kayıp Oldu
Kamil Koç Valizim Kayıp Oldu
Merve sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2024 17:55
Kamil Koç'da Bavulum Çalındı
Kamil Koç'da Bavulum Çalındı
Zilan sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2024 06:36

Kamil Koç Kategorileri