Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

Gece Yolculuğunda Mağduriyet: Yanlış Peron Bilgisi

Gece Yolculuğunda Mağduriyet: Yanlış Peron Bilgisi
07 Aralık 2024 19:54

28 Kasım Perşembe günü saat 02.00'de olan Ankara-Kayseri seferi için Kamil Koç'tan bilet aldım. Yaklaşık 2 saat önceden otogara geçtim, erkenden gidip riske atmamak için. Her neyse, peron numarasını veznedeki arkadaşa sordum, 138 dedi. Ben de tekrar sorup teyit ettim, doğru dedi. Bekledim saat 2'ye kadar, baktım gelen giden yok. Kamil Koç'u aradım, kendileri otogarı arayıp soracaklarını söylediler. Yaklaşık 10 dakika telefonda beklettikten sonra kapattılar. Telefonu ben de bir acele ile yukarı gittim vezneye. 110-120 arasına otobüs gelmiş ve gitmiş, beni aramışlar. O sırada ben de Kamil Koç'u aradığım için ulaşamamışlar. Neyse, ben bu durumu aracı olan firma üzerinden bildirdim, kendileri Kamil Koç'a bildirdiler. Kesin döner dediler ama 1 buçuk hafta oldu. Neredeyse ne arama ne de talebiniz inceleniyor gibi bir mesaj aldım. O gün beni gecenin köründe mağdur ettiler. Ücret iadem yapılmazsa en kısa sürede mahkemeye başvuracağım.

08 Aralık 2024 21:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Başvuru süreci tamamlanmış olup, konu ile ilgili tarafınıza bilgi paylaşımı yapılmıştır. Hassasiyetiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

09 Aralık 2024 05:21

Talebimi olumsuz değendirdiler müşteri hizmetleri beni aramışlar sözde ben onları aradığımda beni arıyorlar bilerek sonra da ulaşamadık meşgul yalanı uyduruyorlar haklarında mahkemeye gideceğim mevzu para değil mağduriyetim sonucunda beni umursamamaları

Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
03 Kasım 2024 21:03

İlknur
03 Temmuz 2024 18:23
Kamil Koç Mağdur Etti

28 Eylül 2024 15:06
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 22:22
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Otobüs Kalkış Saatlerinde Yaşanan Sorun

17 Nisan 2025 10:12