TÜRKSAT Kablo Net Fahiş Fiyata Combiner Parçası Satılması

TÜRKSAT Kablo Net Fahiş Fiyata Combiner Parçası Satılması
26 Eylül 2024 13:34

TÜRKSAT Kablo Net'e başvurarak abone oldum. 25 Eylül 2024 tarihi itibarıyla kurulum yapmak için geldiler. Televizyon ile internet bağlantısını aynı anda kullanabilmek adına 'combiner' adında bir parça takmaları gerektiğini, bu parçanın da ücretinin 400 TL olduğunu belirttiler ve ödemeyi IBAN üzerinden yaptım.
Söz konusu cihaz fiyatıyla ilgili internet üzerinde yaptığım araştırmada, parçanın 100-130 TL aralığında olduğunu tespit ettim. Bu durumdan çok rahatsız oldum. Piyasa değerinin dört katına fahiş fiyatlandırma yaparak satılan combiner parçasına tutarın tarafıma iadesini veya faturamdan indirim olarak düşmesini talep ediyorum.

26 Eylül 2024 14:08 (Şikayetten 33 dakika sonra)
27 Eylül 2024 13:46

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz problemle ilgili bağlı olduğunuz bölge müdürlüğümüze şikayetiniz ile alakalı bilgi iletilmiştir. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Saygılarımızla.

Serkan
Serkan
03 Ekim 2024 16:26

03.10.2024 tarihinde gönderdiğiniz mailde; çatı katı ve daire içi olmak üzere iki adet combiner kullanıldığı belirtilmiştir. Fakat servis elemanlarınca tarafıma bir adet combiner kullanıldığı iletilmiş olup çatı katında herhangi bir işlem yapılmamıştır.

Cennetatakum
Cennetatakum

Parça+servis ücreti kardeeeş...

İktisat
İktisat

Çözüm oldu mu acaba

Devrim sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 00:45
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
15 Ekim 2024 21:11
TÜRKSAT Kablo Net'in Kurulum Sorunları Ve Ek Ücret Talebi
TÜRKSAT Kablo Net'in Kurulum Sorunları Ve Ek Ücret Talebi
Caner sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 12:55

Kablo Net Kategorileri