Kablo Net TÜRKSAT 0850 8024444 Numara

Kablo Net TÜRKSAT 0850 8024444 Numara
06 Nisan 2024 23:41

Türksat müşteri hizmetleri beni aradı, sözleşmemin iki ay sonra sona ereceğini ve yeni tarife için bilgilendirme yapmak istediklerini söyledi. Annemin numarasını verdim. Annem aranarak bilgilendirilmiş. Annem, sözleşmemin bitmesine iki ay kaldığını, o zaman düşünebileceğini belirtmiş. Bunun üzerine müşteri hizmetleri temsilcisi, 'İki ay sonra bulursunuz o zaman' diyerek telefonu yüzüne kapatmış.

07 Nisan 2024 10:37 (Şikayetten 10 saat sonra)
07 Nisan 2024 12:12
08 Nisan 2024 14:23

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz durumla ilgili firmamız adına özürlerimizi iletmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlere iletilmiştir. Gerekli aksiyonlar en kısa sürede alınacaktır. Saygılarımızla.

Bilge
Bilge

TÜRKSAT Kablo Net için başvuru yapacaktım ve ilk çıkan sayfayı tıkladım. Aynı anda adım soyadım ve telefon numaram otomatik çıktı. Tarafıma ulaşılsın diye tamam dedim ve ardından 08508024444 numarasından arandım. Adresim sorulup paket seçeneği sunuldu. Ve yarın aranacağım söylendi. Kabul ediyorsam T.C. Ve doğum tarihim istendi verdim. Fakat sonra telefon numarasını teyit etmek istedim ve farkı bir numara ile karşılaştım. Acaba bu numara da doğru mu diye emin olmak adına yazıyorum şuan😔🤦🏻‍♀️

Tevfik
Tevfik

Aynı saygısızlığı ben de yaşadım. Müşteri temsilcilerini şikayet edebileceğiniz bir sistem yok maalesef.

03 Nisan 2024 11:57
Kablo Net Müşteri Hizmetleri Suratıma Telefon Kapattı