İrfan sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 19:15

Dört yıldır Kablo Net kullanıcısıyız ve son bir ay içinde hem televizyon hem de internet hizmetlerinde sık sık kesintiler yaşıyoruz. Müşteri hizmetlerini aradığımızda, bölgenizde çalışma yapıldığı, kabloların kesilip zarar gördüğü gibi sorunlar dile getiriliyor. En son 'düzeldi' denildikten sonra modemimizin us ışığı bir haftadır mavi yanarken, lan ışığı hiç yanmıyor.

Şu anda müşteri hizmetlerini aradığımızda ise 'elektrikçi çağırıp halletmeniz' gerektiği cevabını alıyoruz. Bir aydır devam eden sorunlar nedeniyle tam bir hizmet alamadığımız Kablo Net, şimdi sorunun bizde olduğunu belirterek bir elektrikçi çağırmamızı öneriyor.

Taahhüt yenilemeyi düşünürken bu cevapla karşılaşınca, artık hizmeti uzatmayı düşünmüyoruz. Daha önce 'bulunduğunuz bölgede kablolar çalınmış, zarar verilmiş' gibi cevaplar aldıktan sonra şimdi de 'elektrikçi çağırın, sorun sizde' deniyor. Sorunumuzun kısa sürede çözülmesini talep ediyoruz. Eğer evimizde bir kablo sorunu varsa, Kablo Net hizmeti alıyorken neden kurulum yapıldı? Daha önceden yaşanan sorunlar onların hatasıyken, şimdi 'sorunu kendiniz çözün' diyerek bizi geçiştiriyorlar.

Teknik destek talep ediyoruz ancak geri dönüş yapılmıyor. Biz arayınca 'size dönüş yapılmadı mı? ' diye soruyorlar. Sorunun en kısa sürede çözülmesini istiyoruz. Ne kadar önemli olduğunu bilmiyoruz ama çözülmediği takdirde, üç-dört ay sonra bitecek olan taahhüdümüzü Kablo Net ile yenilemeyi düşünmüyoruz.

24 Şubat 2024 09:27 (Şikayetten 14 saat sonra)
24 Şubat 2024 13:32

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Ekiplerimiz tarafından ankastre kablonuzda sorun olduğu belirlenmiştir. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

İrfan
İrfan
24 Şubat 2024 14:00

Taahhüt yenilemek için aradığınızda ankastrede sorun var. Sizin taahhüdünüzü yenilemeyelim dersiniz artık. 1 aydır sorun sorun en sonda sorun bize döndü

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 15:22

03 Nisan 2025 15:58
Kablo Net İle Süregelen İnternet Sorunları Ve Çözüm Eksikliği

Kablo Net Kesintileri İşimi Aksatıyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

16 Ağustos 2025 10:10
kablo-net-kesintileri-isimi-aksatiyor-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg

02 Eylül 2024 01:03
Kablo Net Sürekli İnternet Kesintileri Ve Yetersiz Teknik Destek
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net'in Arıza Konusundaki İlgisizliği

08 Temmuz 2024 16:40