Anil sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 16:21

Sayın Jumbo yetkilileri,

Yaklaşık dört ay önce İstanbul Maltepe Park'ta bulunan Jumbo mağazasından bir çaydanlık satın aldım. Demlik kısmı damlatıyordu. Ekim ayında servise gönderildi. Maltepe Park Jumbo mağazası tarafıma ulaştı ve beş hafta sonra servisten demliğin akıtma yapmadığını ve teslim alabileceğimi belirtti. Mağaza çalışanıyla birlikte test ettiğimizde demliğin hâlâ akıttığını ikimiz de gördük. İlgili ürün tekrar servise gönderildi. 27 Aralık 2023 tarihinde verilen 'akıtma olmadığına dair' servis formu da ekte yer almaktadır.
13 Ocak 2024 tarihinde demlik evime kargolandı ve üzerinde 'akıntı yok' diye bir ibare belirtilmiş. Belli ki hiçbir işlem yapılmamış. Üç kez aramamın sonucunda Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabildim. Demliği tekrar gönderdim ve haftalar sonra kapaksız ve ekteki gibi kaynak yapılmış olarak geri gönderildi. Görüldüğü üzere yapılan kaynak işlemi nedeniyle demliğin orijinal halinden eser kalmamış. Gözle görülür çirkin kaynak işlemi yetmezmiş gibi, kapağın eksik gelmesi ve cila işlemi nedeniyle Jumbo logosunun da silinmiş olduğu görülmektedir. Bunların üzerine Jumbo yetkilileriyle tekrar iletişime geçtim ve durumu anlattım, ancak müşteri temsilcisinin yaklaşımı yardım etmek istiyor gibi değildi. Demliği ilk servise gönderdikten sonra yaşadığım olayları anlattıktan sonra, bana talebimi oluşturmam için demliği tekrar kargolamam gerektiğini, başka bir şey yapamayacağını söyledi ve başka herhangi bir bilgi verilmedi.
Jumbo gibi kurumsal bir firmanın bir çaydanlık için bu kadar uğraştırması ve ürünün arkasında durmaması, Jumbo markasının bilinirliğinin doğru olmadığının kanıtı olmuştur. Fotoğrafları incelediğinizde göreceksiniz ki, çirkin görünen kaynak yapılmış ve üzerindeki Jumbo logosu silinene kadar cila yapılmış. Hiç kullanılmayan bir çaydanlığı garanti kapsamında değiştirmeden aylarca uğraştırılması, Jumbo gibi bir markaya yakışmamış ve güvenilirliğini kaybetmiştir. Bundan sonra Jumbo markasından alışveriş yapmak bir yana, gerekli şikayetler yapılacaktır.
Sizden son ricam, ürün ödemesinin iadesi ve benzer mağduriyetlerin yaşanmaması için tüm bayilerinizi uyarmaktır.

Not: Demlikle ilgili fotoğraflar ve videoyu paylaştığım WeTransfer linkinden indirebilirsiniz: https://ve.tl/t-SXsdok3403 - İndirme Linki

Saygılarımla,
E*** G*****

26 Şubat 2024 21:04

Hala sorunum çözülmedi.

Goncagül sonuçtan hiç memnun değil

Homend Çaycıda Üretim Hataları Ve Servis Desteği Alamama Mağduriyeti

Goncagül
05 Kasım 2025 00:27
Homend Çaycıda Üretim Hataları Ve Servis Desteği Alamama Mağduriyeti

Fatih
08 Mayıs 2024 20:39
Jumbo Lizbon Çaydanlık Mağduriyeti
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
25 Temmuz 2024 11:48
Jumbo'dan Alışveriş Pişmanlıktır!
jumbodan-alisveris-pismanliktir-1.pdf
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Jumbo'nun Kusurlu Alttan Suyu Akıtan Çaydanlık Ürünü

Ceren
07 Aralık 2023 21:43
Sahar sonuçtan hiç memnun değil

Jumbo Çaydanlıkta Boya Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Sahar