Müge sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2024 18:43

Yaklaşık dört ay önce İstanbul Maltepe'deki İstikbal mağazasından Plato koltuk takımı satın aldım. Yirmi gün sonra koltuklar teslim edildi; ancak, neredeyse hepsinde kumaş ve çeşitli hatalar bulunuyordu. Ürünleri iade ettik ve üç hafta sonra yeni bir koltuk takımı getirildi; fakat yine hatalı ürünlerle karşılaştık ve mağaza ile yine iade ve yeni ürün teslim süreci başladı. Maalesef, fabrikadan sıfır ürün geldiğini söylemelerine rağmen, her üründe tekrar hata bulunuyordu. Bu süreçte koltukları kullanamadık ve mağdur olduk. Sonunda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup iade için talepte bulunduk ve mağaza tarafından ürünler iade alınıp, ödediğimiz ücret tarafımıza geri ödendi. Ancak bu süreçte hem koltuksuz kaldık hem de yaklaşık dört ay geçtiği için iade edilen para ile yeni koltuk takımları arasında yirmi bin Türk Lirası gibi bir fark oluştu ve evde yerde oturacağımız bir süreç daha başladı. Lütfen bu şikayetimin sadece bir şikayet yazmak için yazıldığını düşünmeyin. Dört ay boyunca parasını ödediğim ve karşılığında sağlam bir ürün almak için uğraştığım, sonuçta mağdur olduğum için yazıyorum. Söz konusu firmadan ürün alırken benim yaşadıklarımı yaşamamanız ve mağdur olmamanız dileğiyle.

profile profile
25 Şubat 2024 18:46 (Şikayetten 2 dakika sonra)

26 Şubat 2024 00:01

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

05 Mart 2024 23:17

İstikbal tarafından tarafıma herhangi bir dönüş olmadı şikayet cevaplarıda verdikleri hizmet ve ürünleri gibi sorunlu

05 Mart 2024 23:19

Tarafıma firmanız tarafından herhangi bir bilgi aktarımı olmadı pessss

Kübra
Kübra

Kumaşta 3 ton solma oldu, önce tüylerinden dedi, sonra temizledin mi dedi, sonra cam önüne koymasaydın dedi, camın karşısındaki niye soldu peki dedim oda ışıktan dedi ışıkta almamalıymış duvar kenarında durmalıymış. İnsanı kendi parasıyla aldığından tiksindirecek bir üslup

Muhteşem
Muhteşem

Benzer problemleri bizde yaşıyoruz paramızla rezil olduk... Aren koltuk... 3 lü koltuğun biri aynı sizinki gibi ses yapıyor ve 4 ya da 5. Oturmada başladı. 2 kez servis gelmesine rağmen problem devam ediyor. 3 lü koltuğun birinin süngerleri sert diğeri yumuşak içine gömülüyoruz... İmalat hatası ürünler alanın elinde kalmış vakti parası hiç edilmiş yani burnundan gelmiş... Not: Ben Gül...

Emin sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aldığım Koltuk Takımında Sorunlar Bitmiyor Mağduriyetim Giderilmiyor

19 Ağustos 2025 16:08
Nuray sonuçtan memnun değil

Satışta Verilen Güvenceler Boşa Çıktı: Koltukta Renk Solması Ve Mekanizma Sorunu

31 Mayıs 2025 16:42
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal'den Aldığım Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı Yarattı

12 Ocak 2025 09:54