12 Ekim 2024 03:02

Kredi kartımı kaybettim. Yeni kart için mobil uygulama ile işlem yaptım. Başta yeni kart talebi, sonra da bilmeden kartı kapatmışım. Müşteri temsilcisi ile konuştum, 'Sorun değil, yenisini göndeririz' denip adres bilgilerim alındı. Kart gelmedi ve açılmadı. Bir daha aradım, tekrar adres alındı, yanlışlık için özür dilendi ve kartın şu an basımda olduğu söylendi. Kart yine gelmedi. Tepki olarak borcum olan parayı şikayetim giderilene kadar ödemeyeceğimi söyledim. Sorunum giderilmedi. Kart mobil uygulamada görünmüyor. Ayrıca, kredim var, aynı bankadan ödemek için para aktarıyorum, resmen parayı yutuyor. Kredimi ödeyemiyorum, kredi notumu düşürdüler, icra diyorlar. Diğer bankalarla olan ilişkimi etkileyip icra işlemi ile tehdit ediyorlar. Asla sorun çözmeye odaklı değiller. Param var, kredilerimi de kart borcumu da öderim. Arayıp durumu yine anlattım. Özür beklerken, benim de gereksiz inadım yüzünden hem mağdur oldum hem de şu anda karşılayacak gücüm olmasına rağmen itibarımı zedeliyorlar. Kredimi ödeyemiyorum. Arayıp iki kere 'Sorunu çözdük' demelerine rağmen çözmediler. İş Bankası mağdur ettiği yetmezmiş gibi şimdi de tehditlere başladı. Şikayetçiyim, kredi kartı tam ihtiyaç duyduğum anda elimden alındı, param takıldı. Şimdi de kredi notumu haksızlıkla kötü etkiliyorlar. Kartı da bankayı da istemiyorum. Borcun tamamını ödeyip kurtulmak istiyorum bu bankadan ama faiz ve kredi notu düzeltme talep ediyorum. Aksi takdirde, hak kaybı yaşamış bir müşteri olarak yasal haklarımı, ücretini ilgili bankanın ödemesi kaydıyla avukat aracılığıyla ihtar çekeceğim.

Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 12:00

Küçük Bir Borç İçin Kartım Kapatıldı, Mağdur Edildim

08 Temmuz 2025 15:32

27 Haziran 2024 12:07
Muttalip sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Temsilcisinin Sert Tutumu Nedeniyle İş Bankası İle Çalışmak İstemiyorum

10 Mayıs 2025 00:58
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Otomatik Çekim Talimatı Mağduriyeti

10 Şubat 2025 00:27