Dilara sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Eğitim Ödemesi Kampanyası Mağduriyeti

05 Temmuz 2023 09:59

İş Bankası kredi kartım ile 27bin liralık eğitim ödemesi gerçekleştirdim ve kredi kartı kampanyası olan eğitim ödemesine faizsiz taksit kampanyasından yararlanmak istedim fakat işlem bir türlü gerçekleştirilemedi. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım dilekçe oluşturuldu fakat üzerinden 1 hafta zaman geçmesine rağmen hala dilekçeniz işleme alınacak deniyor. Ben bu süreçte hala işlemi gerçekleştiremedim ve hesap kesimi yapıldı ve ödeme tek çekim olarak kart borcuma eklendi. 27bin lirayı ödeyebilecek olsam zaten gider okula nakit ödeme yapardım. Günlerdir müşteri hizmetlerini arıyorum her an elimde mobil uygulama taksitlendirme yapılabiliyormu diye kontrol ediyorum. İş Bankası'nın bir işlemi bu kadar uzun sürede yapamayacağını sanmıyorum. Mağduriyetim çok büyük. Taksitlendirilemeyen o ödemeyi nasıl yapacağım acaba. En kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

10 Temmuz 2023 11:23 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talep ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Türkiye İş Bankası A.Ş.

Dilara
Dilara
12 Temmuz 2023 16:26

Otomatik bir mesajdan başka iletişime geçen olmadı. Bir daha asla İş Bankası kredi kartıyla işlem yapmayacağım

Ertuğrul
08 Ekim 2024 09:05

05 Şubat 2024 04:13

21 Mart 2024 20:48
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 23:57
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 09:08

İş Bankası Kategorileri