Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

İngbank Pendik Şubesi

İngbank Pendik Şubesi
07 Ağustos 2024 11:54

Müşterisi olduğum İngbank Pendik şubesine günlerdir bağlanamıyorum. 0216 491 87 04 numaralı telefon ya bir ikiz kez çalıp kapanıyor. Ya da durmaksızın üst üste aynı sözleri tekrarlayıp. Aramanız sıranıza göre bağlanacaktır şeklinde anonsla bekleyene deli sabrı verecek şekilde sonuçsuz kalıyor. Bazen arayanlar arasında birinci sıradasınız anonsu ile heyecan yapıyor insan. Sonra bağlanır gibi oluyor ama tekrar yine sekreterin o itici anonsu devreye giriyor. İnsanlara bu şekilde işkence yapacağınıza telefonları iptal edin sorun kökten çözülsün

07 Ağustos 2024 11:56 (Şikayetten 2 dakika sonra)
09 Ağustos 2024 09:47

Konuyla ilgili Pendik Şubesi sizi aradı ulaşamadı. Müsait olduğunuz zaman dilerseniz ING Mobil'den kolayca Cebimdeki Danışman'a bağlanabilirsiniz. İyi günler dileriz.

09 Ağustos 2024 10:16

Evet aramış yalan yok. Aramış diyorum çünkü telefonumu elime alıp açana kadar kapandı. Sonrasında arayıp kapatanlardan mı diye merak edip internetten bakınca ingbank olduğunu anladım. Telefon elimde dolaşmıyorum insan iki kez çıldırır en azından. Neyse zaten şikayet etsen ne değişiyor ki? Aradığın zaman açılmayan telefonun bankasında sıra numarası güvenliğin Elle yazdığı numara ile ilerliyor. Oturduğum ev klasik ortadirek evi ama bizim salonla şube büyüklükte yarışır. Kartal şubeyi kapatıp Pendik ile birleştirdiniz Pendik de kapansın mesela Tuzla ile sonrasında Kocaeli Eskişehir öyle öyle yakında Ankara'ya gidelim evrak işimiz olunca

ING Bankasında Hesap Kapatma Çilesi

Sinan
25 Nisan 2025 13:20

Mobil Bankacılıkta Yaşanan Sorun Ve Şube Destek Eksikliği

Hayrettin
11 Ekim 2024 11:00
Mobil Bankacılıkta Yaşanan Sorun Ve Şube Destek Eksikliği

ING Pendik Şubesi'ne Ulaşılamıyor: Bilgi Alamıyorum!

Yetgin
05 Ağustos 2025 20:34