Merve sonuçtan çok memnun

ING Ana Bağlı Hesap Şube Değişikliği Hk

ING Ana Bağlı Hesap Şube Değişikliği Hk
09 Temmuz 2024 10:51
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Buraya yazmadan sorunumun çözülmesini isterdim ancak şubeye gitmeden çözülmüş olması nedeni ile teşekkürler. Umarım operasyonel süreçlerinizde iyileşmeye gidebilirsiniz.”

ING Bank hesap açılışı sırasında sağladığı hiz ve müşteri memnuniyetini, hesap sahibi olduktan sonra sağlayamıyor.

ING banktan hesap açtım, o zaman oturduğum evime yakin konumu ana şube olarak seçmiştim ancak şu anda şube değişikliği yapmak istiyorum. ING Bank buna izin vermiyor. Yapılacak olan tek işlem şubeye gitmeden ana şube bağlılığını Florya şubeden acibadem şubesine taşımak. Bu kadar zor olan süreç nedir? Sırf bu işlem için neden isimden izin almak zorundayım, mağdur ediliyorum. Hesap acarken doğrulama ile ilgili herhangi bir sorun olmazken neden hesap bilgimin taşınması sırasında sorun yaşıyorum?

09 Temmuz 2024 10:53 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Merve K., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Teşekkürler.

09 Temmuz 2024 16:52

Hala aranmadım ya da bana ulaşılmadı.

10 Temmuz 2024 12:27

Konuyla ilgili Florya Şubesi sizinle iletişime geçti. İşlemleriniz tamamlandı. İyi günler dileriz.

10 Temmuz 2024 21:23

11 Ocak 2025 00:00
Utku sonuçtan hiç memnun değil

Utku
25 Eylül 2024 12:46
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
03 Temmuz 2024 22:27