Destek Hesap Faizi Sorunu

16 Kasım 2024 01:01

Merhaba
2 yıl önce ING Bank'tan kullanmış olduğum kredinin son taksitini geçtiğimiz ay ödedim. Krediye başvuru yaparken destek hesap açtırmıştım, olur da unuturum veya aksi bir durum olursa kredim ödensin, gecikme olmasın diye. Fakat krediyi düzenli ödememe rağmen, ben bir ay önce kapattığım kredinin üstüne ilk önce 6 TL destek hesap eksiği tahakkuk etti. 15 gün geçmeden bugün 61 TL Kasım ayı tahakkuku geldi. Ben destek hesabımı hiç kullanmadım, bana faiz işliyorlar. Çağrı merkezini aradığımda kaç gün kullandığımı soruyorum, cevap veremiyor. Hiç kullanım olmadığı halde bana 15 gün arayla faiz çıkıyor, üstelik kredimi kapatmama rağmen. Kayıt açtırdım, geri dönüş yapılmadı. Kullanmış olsam 61 değil, 600 TL de ödemeye razıyım. İnsanları saf yerine koyan bir kurum, bana lütfen yardımcı olur musunuz?

18 Kasım 2024 09:07 (Şikayetten 2 gün sonra)
18 Kasım 2024 09:23

Merhaba çağrı merkeziniz ile iletişime geçtim fakat bir sonuç alamadım. Sanırım bir yanlış hesaplama var o sebeple çözüm arıyorum

18 Kasım 2024 13:50

2697464 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

Hülya
15 Şubat 2024 16:25

Hayrettin
05 Temmuz 2025 18:01
Kadir sonuçtan memnun

Kadir
25 Aralık 2023 11:59
"Konu ile ilgilendiğiniz itin teşekkürler."
ING Kategorileri