IKEA Ümraniye Ürünlerimin Nakliyesini Gerçekleştirmiyor!

Arif
07 Mart 2024 16:14

Ben IKEA Ümraniye mağazasından bir ürün aldım. Bu ürünün nakliye ve kurulum ücretlerini ödedim. Sonrasında nakliye ve kurulum birimi ile bir planlama yapıldı. Bu planlamaya istinaden ürünlerimin geleceği gün izin aldım ve bütün gün evde bekledim. Ürünlerim gelmedi ve bana herhangi bir dönüş yapılmadı. Sonrasında nakliye ve kargo birimini aradım ürünlerimin hasar aldığını ve o nedenle gelemediğini aktardılar. Sonrasında farklı bir güne planlama yaptık ve ya ben teslimat gününü yanlış hatırlıyorum ya da görüştüğüm arkadaş bana söylediğinden farklı bir gün adına teslimat planlamış. Ürünler için beni aradılar evdeyseniz adresi teyit edip getirelim diye. Ben de evde olmadığımı, yarın geleceklerini bildiğimi söyledim. Bunun neticesinde benden tekrardan nakliye parası talep ediyorlar. Ben izin alıp, bütün gün evde beklediğimde onlardan para mı talep ettim? Aynı şekilde kurulum için de ürünlerim gelmediği için bir gün öncesinde 3 kere aradım, arkadaşlar gelmesin, ürünler elimde yok diye, yine de kurulum için arkadaşları da gönderdiler. Bu nasıl iletişimsizlik? Dönüş yapılacak deniyor yapılmıyor. Yetkilimize bilgi paylaşıyoruz dönecek size deniyor yine haber yok. Ürünlerimin bana teslimatını ve kurulumunu talep ediyorum.

Samyeli sonuçtan hiç memnun değil

Samyeli
14 Ocak 2025 14:54