Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Parup Kanepe: Çöken Minderler Ve Geciken Değişim

Emirhan
28 Ekim 2024 15:30

22.02.2024 tarihinde IKEA Ümraniye mağazasından parup köşe kanepe satın aldım. Kanepeyi altı ay kullandıktan sonra oturma minderleri çöktü, yayları ses yapmaya ve hissedilmeye başladı. IKEA'ya şikayetimi ilettim, eksper gönderdiler. Eksper minderlerin değişmesine karar verdi. Ancak bir aydan uzun bir süre oldu ve yenileri gelmedi. Ayrıca yine aynı ürünü göndereceklerini söylediler, altı ay sonra yine aynı sorunu yaşayacağım. Dört kez değişim yaptıktan sonra iade yapılabiliyormuş ve aldığınız ücretten oluyor. Bu iade. Haliyle gidip benzeri bir ürünü alamıyorsunuz. Şu an bile aldığım ücretin iki katı olmuş durumda aynı kanepe. Paramı çöpe atmış oldum, başka bir markadan tekrar koltuk almam gerekecek. IKEA'dan Parup kanepe satın almanızı önermiyorum, böyle bir mağduriyet yaşayabilirsiniz.

Asuman
11 Mart 2025 11:32
IKEA'dan Aldığım Kanepe İlk Günden Çökmeye Başladı
IKEA'dan Aldığım Kanepe İlk Günden Çökmeye Başladı
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Ümraniye'de Satın Alınan Ürünün Teslimatında Yaşanan Sorun Ve Personel Davranışları

Ramazan
27 Temmuz 2025 16:20
ikea-umraniyede-satin-alinan-urunun-teslimatinda-yasanan-sorun-ve-personel-davranislari-3.jpg
ikea-umraniyede-satin-alinan-urunun-teslimatinda-yasanan-sorun-ve-personel-davranislari-2.jpg

Deniz
06 Kasım 2024 14:25
Faruk sonuçtan çok memnun

Faruk
17 Aralık 2024 09:39
İade Edilen Kanepe İçin Ücret İadesi Bekliyorum
Hanım sonuçtan hiç memnun değil

Hanım
18 Nisan 2024 22:26