Yunus
08 Ağustos 15:23

12 Temmuz tarihinde IKEA'dan Hemnes divan ve yataklarının siparişini verdik. Bir haftadan uzun bir süre 'hazırlanıyor' olarak bekledi. Sonrasında Temmuz'un 22sinde lojistik firmasından yoğunluk nedeniyle teslimat gecikebilir diye mesaj geldi, ürün hazırlanmadan. Neyse gerek IKEA müşteri hizmetleri ile gerek lojistik firmasıyla telefonda görüşmeler yapa yapa 7 Ağustos'ta siparişimizi Horoz Lojistik bize getirdi. Ancak gelen ürünleri inceledikten sonra fark ettik ki eksik parçalar var, montaj elemanları yok, kurulum kılavuzu yok ve ayrıca sipariş içerisinde olan divan yatağını 2 adet fazla göndermişler. Tabi yine müşteri hizmetlerini aradık ve durumu anlattık. Eksik olan parçaların bize ulaştırılması konusunda pek de yardımcı olmadılar ama ne zaman bize fazladan yatak gönderdiler. Hemen o fazla ürünün geri iadesi ile ilgili işlem yapmamızı istediler. Çözüm üreteceklerine, sorun çözeceklerine kendi mallarının derdine düştüler, ne de olsa Ultra kurumsal bir firma. IKEA her ne kadar kuzey Avrupa kökenli bir firma olsa da Türkiye'deki tüm mağazalarında yurdum insanının anlayışı işlemiş. Şansımız yaver gider de eksik parçaları tamamlayıp sorunumuz biter. Hemnes divanın eksik parçaları tarafımıza ulaşmadan fazladan gönderilen divan yatağını iade etmeyeceğiz. Belki bu sürecin hızlanmasına yardımcı olur.

profile profile

IKEA Pişmanlık Kargo Sorunu Bilgi Yetersizliği