Şadan sonuçtan hiç memnun değil

Huawei FreeBuds 5 Kulağıma Uymuyor

Şadan
12 Temmuz 2023 13:36

Huawei FreeBuds 5 kulaklığını taksitle 3600₺'ye, Vodafone'dan faturama ek olarak satın aldım. Ürün elime ulaşır. Ulaşmaz jelatininden kurtarıp bir hevesle kullanmak için kulağıma takmaya çalıştım. Sadece takmaya çalıştım, hiçbir şekilde ne kulağıma oturdu ne de sabitleyebildim. Ürün kulağıma oturmadığı için iade talebi oluşturmak için satın aldığım firma ile görüştüm.

Kulaklıklarda jelatin açılırsa steril bakımdan uygun olmayacağı için iadenin mümkün olmadığını ileri sürdüler. İyi de ben ürünü kulağıma takmadan benim için uygun olup olmayacağını nereden bileceğim? Huawei ile görüştüm, servise yönlendirdi. KVK servisi sadece tamir için bakıyor. Sonra yine Huawei ile görüştüm, bu sefer kulaklığın hikayesini anlatıyorlar.

Vay efendim ürün piyasaya çıkmadan önce uzun bir ArGe çalışmasından çıkıyormuş da bilmem ne. Sonuç ne? Sonuç, benim için 3600₺'lik çöp. Diyorum ki bu ürünü alın, aynı değerde bana normal pedli bir kulaklık verin. Sonuçta ürün arızalı çıksaydı birebir aynısını gönderecektiniz, yani sizin açınızdan sıkıntı yok ama biz son kullanıcı olarak yoldan toplamadığımız paraları bu ürünlere veriyoruz.

Selim sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Yedek Parça Alamamak

Selim
07 Haziran 2023 15:10

Yusuf
30 Mayıs 2024 14:27
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Huawei'nin İade Politikasındaki Tutarsızlık Mağduriyet Yaratıyor

Uğur
20 Aralık 2024 16:58

05 Şubat 2024 15:00
Huawei Satış Sonrası Servislerinin Hali!
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
11 Kasım 2023 00:14