İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Kurutma Makinesi Kabusu: Hoover H9A2DCER-17

11 Aralık 2024 19:33

24 Kasım 2024 tarihinde Trendyol üzerinden Ankastre Dizayn adlı satıcıdan Hoover marka H9A2DCER-17 model 9 kg kurutma makinesi satın aldım. 26 Kasım 2024 tarihinde ürün teslim edildi. 27 Kasım günü kurulum yapıldı. 3 gün boyunca çamaşırları kurutmaya çalıştık fakat çamaşırlar makineden hep nemli çıktı. Servisi arayıp makinenin kurutma yapmadığını söyledik. Eve gelip ürünü kontrol ettiler ve ürünü servise götürüp kameralar önünde test yapacaklarını söylediler. 02 Aralık 2024 günü makineyi alıp götürdüler. 07 Aralık 2024 günü makineyi geri getirdiler. Makinede bir şey yok dediler. Servis elemanlarına makineye hangi işlemleri yaptıklarını yazılı bir belge ile belirtmelerini istedik. Daha sonra servis aracına gidip belgeyi getirdiler. Belgede makineye gaz dolumu yapıldığı yazıyordu. Bunu sorduğumuzda bir kereye mahsus olarak ücretsiz gaz dolumu yaptıklarını söylediler. Eğer bu durum tekrarlanırsa ücret talep edeceklerini söylediler. Sıfır bir ürünün nasıl gazının az olabileceğini sorduğumuzda olabilir dediler. Tekrardan çamaşır kurutması yapmamızı söylediler. En uzun olan programda deneme yapmamızı söylediler. (Uzun program yaklaşık 4 saat) Diğer kısa programlarda kurutma yapmıyor makine. Trendyol üzerinden satıcı ile görüştük, iade etmek istediğimizi belirttik. Satıcı kesinlikle iade alamayacaklarını, problemi servis ile çözmemiz gerektiğini söylediler. Trendyol'u aradık, onlar da servisin iade onayı vermeden ürünü geri alamayacaklarını söylediler. Tekrar 11 Aralık 2024 günü servis geldi. Makineyi on dakika çalıştırıp sıcaklık ölçümü yaptılar. Ürünü iade etmek istediğimizi söyledik fakat servis elemanları buna yanaşmadılar. Şimdi soruyorum, on beş günde üç kez servis çağırılan bir ürün kusurlu değil de nedir? Resmen kusurlu ürünü bize sattılar. Şimdi de sabrımızı sınıyorlar. Ben ürünün iadesini talep ediyorum.

12 Aralık 2024 14:55 (Şikayetten 19 saat sonra)
13 Aralık 2024 12:36

Lütfen ürünün iadesi için gerekli işlemleri yapınız. Üründen hiç memnun değiliz. Daha fazla kimse yıpranmasın. Teşekkür ederim.

23 Aralık 2024 21:25

11 gün oldu Hoover tarafından aranmadık bile. Zahmet edip arasalardı problemimizi ne zaman çözeceklerini öğrenirdik. Bir mesajı okuyan tüketicilere tavsiyem Hoover'ın servis ve müşteri hizmetleri berbat ötesi. Lütfen bu markanın ürünlerini tercih etmeyin derim.

Hoover Kurutma Makinesi Sorunu Ve Değişim Talebi

Derya
11 Ocak 17:59
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
16 Ocak 2024 11:52

Fatma
10 Ekim 2023 15:37
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Kurutma Makinesi İade Sorunu

Merve