Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
23 Kasım 2023 22:54

Hepsiburada'dan aldığım 24.11.22 de garanti başlayan ç. Makinesinin 12.12.22kazanı tutan yaylar ve 13.06.23de kazan değişti bu süre içinde helikopter gibi çalışan makineyi kullandım kazan değişimi sonrası yine ses olduğunu söylememe rağmen içine attığım çamaşır kaynaklı olduğu belirtildi. Tekrar sesli sıkma yapan makineyi 20.10.23 tarihine kadar kullanıp çağırdığım servis değişim isteği yaptı ve kabul oldu. Gelen makine ilkinden daha arızalı çıktı ilk gün 24 saat geçmeden kazan dönmediği için tekrar gelip kazandaki kasnak ve lastik değişimini yaptılar. Şu an yıkama yaparken sürtünme sesi, çalışırken motordan gelen bir tıslama sesi ve sesli sıkan bir makineye sahibim. Artık evime servis gelmesinden bıktım. Sorun arıyorsanız bu makineyi alın

23 Kasım 2023 22:39

24 Kasım 2023 08:59 (Şikayetten 10 saat sonra)
Merve
06 Aralık 2023 23:36

Şikayetim üzerine iletişime geçildi ancak ürünün zaten değişim olduğunu ve Bir şey yapamayacaklarını servis yönlendirme yapacaklarını söylediler. Kabul etmemem üzerine yasal yollardan hakkınızı arayabilirsiniz dediler. Gelen servis makinede hata olduğunu kabul etti anakartta sıkıntı var dedi kapalıyken açık gözüküyor ve açık durumdan sürekli bir ses var anakarttan geliyormuş ses. Onarımı kabul etmeyip hakkımı arayacağımı söyledim ve ertesi gün Tüketici Hakları'na şikayet ettim. Kesinlikle gelen makinenin sıkıntılı olacağını kabul etmediler ve ürün değişim olmuş zaten dediler. Gelen makineye 24 saat geçmeden servis geldiğini ve ilk çalıştırmadan itibaren ses olduğundan muhtemelen zaten fabrika hatalı ürünü gönderdiklerini kabul etmediler. Servisin bile bu makineyle ilgili ne çok servis kaydı oluşturdunuz demesine rağmen şu an tüketici haklarından çıkacak kararı bekliyorum.

Hoover Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

Dilara
27 Ocak 04:24

Hoover Makinenin Altından Su Sızıyor!

Tülay
20 Mart 2024 23:43
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
25 Kasım 2023 14:33