Bahtiyar sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 23:51

Hoover markasından 1 adet davlumbaz, 1 adet ankastre ocak, 1 adet 80 litre fırın ve 1 adet de wifili Bluetooth'lu bulaşık makinesi aldım. Bu ürünleri almadan önce hepsinin görsellerine Teknosa'dan ve Media Markt gibi tanınmış mağazalardan bakarak aldım. Fakat ürünlerin tamamını internet üzerinden satın aldım. Hoover davlumbaz aldım, içinden hava akışını veren ve kapandığında havayı kesen, yani kelebek tabir edilen plastik parça ile montaj klipsleri çıkmadı. Ocakta bir sorun yoktu. Fırının tavuk pişirme aparatı içinden çıkmadı. Bulaşık makinesinin alt sepet kısmındaki görselinde karşılıklı 4 adet sağda, 4 adet solunda 8 teker var, bunda 6 teker var. Bir de tuz koyma hunisi makinenin içinde yok. Bunları tüketici olarak ben tespit ettim. Samsun'daki Hoover servisi Özgür Elektrik tek yetkili servis, sadece davlumbazın kelebeğini taktı gitti, o da yarım yamalak kelebeği davlumbazın içine düşürdü. Almak için davlumbazı söktü. Montajı tamamladı ve koku hız ayar kademelerini bozup gittiler. Şu an hepsi 1, 2, 3 ayar kademeleri aynı çalışıyor. Bulaşık makinesinin eksik parçalarına ve aksesuarlarına rapor tutmadılar. Servisin müdürü O*** Bey diyor ki fabrika yıllara göre üretim de böyle yapıyor fakat sen niye servis oldun, bana bu dediğini neden rapor olarak vermiyorsun. 27.11.2024 günü davlumbaz için servis eve geldi. Durumu anlatıyorum, adam bildiğini okuyor. Ve sonunda servis ile aramızda evimizin içinde bize hakaret ettiler. Polis çağırdım, karakolluk olduk. Hoover ürettiği mallara sahip çıkmıyor. Servis 1970/80 yılların aklıyla işleri sürdürüyor. Markayı aradım, hiç ilgilenmediler. Bunu buradan yazdım. Hoover ve servisleri yarın ilk işim Tüketici Hakları'na markayı şikayet edeceğim.

28 Kasım 2024 13:16 (Şikayetten 13 saat sonra)
29 Kasım 2024 01:48

Merhaba beni arayan Hoover den Ayşe hanım. Bugün beni aradınız hep siz konuştunuz. Ve bir adım dahi atamadık. Ben bu Hoover den bir daha asla ürün almam inşallah tez zamanda bu şirket batar. Sen kim oluyorsunda servis yönlendirme yapmıyorsun. Sizin gücünüz değil mi bizim gibi insanlara yetiyor. Türkiye nin toprağında Türk halkına mal satıyorsunuz ve malınızın arkasında durmuyorsunuz. Bu ürün 5000 bin tl ben bunu zaten ödemişim. Servis de senin mal da senin. Senin servisin bana kendi evimde hakaret etsin iyi değil mi ben de bu adamları eve kitlemişim. Yalanınızda boğulun inşallah. Bu işin ahiretide var inşallah batarsınız

29 Kasım 2024 01:50

Bu işin sonunu bırakmayacağım. Sanayi ve ticaret Bakanlığına nereye ulaşmam Gerekirse yazacağım.

30 Kasım 2024 09:57

Alo 175 ile görüştüm. Benim servis hizmet lerinden faydalanamamın polise şikayet veya müracaatta bir alakası yok dediler. Şu an Hoover ve servisine 5188 sayılı tüketici koruma kanunu kapsamında bir ihtar yazılacak.

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
26 Kasım 2024 11:04
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
26 Ağustos 2023 16:44
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
21 Aralık 2023 18:21
Hoover Firmasının Garantili Ankastre Sete Servis Hizmeti Vermemesi.
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
24 Nisan 2025 11:16