Hoover Kurutma Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

Kerem
07 Aralık 2024 20:01

2023 Ekim ayında Hoover Kurutmalı 4119 (11 kg yıkama, 9 kg kurutma) aldık. İlk gelen ürün hatalıydı, değiştirildi. Yeni gelen üründe kurutma sırasında çok gürültü, kurutma program hatası ve sıkma sırasında aşırı gürültü vardı. Servis, sürekli olarak 'normal' diyerek bizi yanıltmaya çalıştı. İki kez fan motoru bozuldu, kurutmanın gürültülü çalışması fabrika hatası olarak kabul edilip düzeltildi. Ancak kurutma program hatası ve sıkma gürültüsü çözülemedi. Makine birkaç kez servise götürüldü, birçok parça değişti, 30'a yakın servis ziyareti oldu. Servis, bu sorunların normal olduğuna inandırmaya çalıştı. Doğruyu gören teknisyenler iki kez değişim tutanağı düzenledi, ancak fabrika bunu reddetti. 100'e yakın video olmasına rağmen Hoover, müşteriye düşmanca bir tavır sergiliyor. Servis dahil hiçbir kademesi geri dönüş yapmıyor. Bilgi almak için aradığımızda azar işitiyoruz. Bu kadar bariz hatalı ürünü normal saymaları kurumsal anlayışlarını gösteriyor. Durumu TSE'ye bildirdim, TSE kendilerinden alınmış kalite standardı olmadığını belirtti. Hoover müşteri hizmetlerine hangi kalite standartlarıyla satış yaptıklarını sordum, bilmediklerini söylediler. Hoover firması, ürünlerine sahip çıkmıyor. Çıkan gürültü insan sağlığına zararlı. Komşular sürekli şikayet ediyor. Servis çağırıyorum ama faydası yok. 1 yıl içinde hem maddi hem de manevi zarara uğradım. İsteyene uzun video paylaşabilirim.

09 Aralık 2024 09:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Semra sonuçtan çok memnun

Semra
22 Temmuz 2024 12:30
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
26 Şubat 13:51
Hoover Süpürge İle Bitmeyen Sorunlar

Ergün
11 Aralık 2024 13:32
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Hoover 2 Aydır Süpürgemi Tamir Etmiyor.

Merve
20 Kasım 2023 14:57
Hoover 2 Aydır Süpürgemi Tamir Etmiyor.
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
21 Aralık 2023 13:28