Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Mutlu
08 Haziran 2024 16:10

A101 kampanyasından geçen yıl Homend 2842h mutfak robotu aldım. Yaklaşık iki ay önce rende ve kapaktan küçük bir parça kırıldı. Servislerinde o parçaları bulamadım. Sitelerinden online olarak 'faturam yok' seçeneği ile ürünü iki kere servise gönderdim. İlkinde hasar tespit edilemedi, tüm parçalar ile faturası ile gönderin diye iade geldi. İkinci sefer tüm parçalar ile yine 'faturam yok' seçeneği ile gönderdim, bu sefer yine işlem yapmadan iade ettiler. Kırık iki parçayı para ile almak istiyorum veya yapsınlar, ödeme yapayım. Amaçları ne anlamadım. Ben ürünüm yapılsın, kullanayım istiyorum. Bedava yaptırma gibi bir niyetim yok ama faturam yok diye ürünü atayım mı? Bir daha asla bu markayı almayacağım, kimseye de tavsiye etmeyeceğim. Bu şekilde müşteri zorlanmaz. Bozuk siyah parça internette 49 TL civarına satılıyor. Sorduğumda, bilen birisinin takması lazım diye satıcıdan cevap geldi. Bozuk parçalar olsun olsun 200 TL civarı. Halbuki bu kadar kargo ücreti ödediler, bu bile işlerini çözemediklerini gösteriyor.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
11 Mart 2024 21:26

Duygu
11 Ekim 2023 10:43
Nuran sonuçtan çok memnun

Nuran
17 Aralık 2023 01:18
"Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum davayı kazandım yeni ürünüm elime ulaştı teşekkürler"
Homend Pişmanlıktır. Başka Marka Tercih Etmediğim İçin Pişmanım.
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Homend Mutfak Robotunda Sürekli Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Emine