Kargom Neden Hala Yolda?

Kargom Neden Hala Yolda?
26 Aralık 2024 10:45

IKASHJ27149812461 takip numaralı kargom, 23 Aralık 2024 tarihinde "Bursa TM Aktarma Merkezi"ne girdi. Tahmini teslimat tarihi 24 Aralık olarak mesaj geldi. 26 Aralık itibariyle paketim hala Bursa TM Aktarma Merkezi'nde gözükmektedir. Hepsijet müşteri hizmetlerini 24 Aralık'tan 26 Aralık gününe kadar günde 3 kere aradım ve sistemlerinde bir hata olduğu için güncelleme yapılamadığını, paketimin Ankara'ya ulaştığını ve Emek dağıtım şubesine gitmek üzere yola çıktığını, en kısa sürede tarafıma teslim edileceğini ilettiler. Bugün 26 Aralık sabah 09:35'te tekrar Hepsijet müşteri hizmetlerini aradığımda paketimin hala Bursa TM Aktarma Merkezi'nde olduğunu söylediler. Bir daha zorunlu olmadığım takdirde asla Hepsijet firmasını kullanmayacağım. Yanlış yönlendirildim ve yalan söylendi tarafıma. Hediye olarak alınan siparişim çok gecikti. 4 gündür Bursa Aktarma Merkezi'nde durmasının geçerli bir sebebi var mı, çok merak ediyorum!

26 Aralık 2024 10:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

26 Aralık 2024 11:06
kargom-neden-hala-yolda-1.jpg

Telefonla görüşmemize istinaden aldığım ürün cinsi.

26 Aralık 2024 12:38

Merhaba dönüş yapacak mısınız? Kontrol edildi mi.

26 Aralık 2024 16:00

Sorunum hala çözülmedi ve bir aksiyon alınmadı, planlama, aksiyon alma, sorumluluk alma ve açıklık olarak o kadar zayıf bir firma ki Hepsijet.

Adem sonuçtan memnun

23 Aralık 2024 15:02
Kargo Teslimatında Büyük Hüsran Ve İletişim Sorunları
Kargo Teslimatında Büyük Hüsran Ve İletişim Sorunları

21 Aralık 2024 10:11
Hepsijet Kargo Teslimatında Yaşanan Gecikme Ve Güven Sorunu
Gökçen sonuçtan hiç memnun değil

Gökçen
21 Kasım 2024 13:45

25 Haziran 2024 16:10
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 15:18
hepsiJET Kargom Teslim Edilmiyor