Hepsijet Kargo Kargomu Hala Getirmedi.

22 Şubat 2024 13:43550

Hepsiburada'dan çocuk bezi siparişi verdim. Dün, 21/02/2024 tarihinde Hepsijet'ten kargomun dağıtıma çıktığına dair bir mesaj aldım. Akşam üzerine bir mesaj daha geldi; kargomun teslim edileceği ve saat 21:00'e kadar dağıtımın yapılacağı belirtiliyordu. Ancak saat 22:20 civarında kargomun 3 saat içinde teslim edileceğine dair bir mesaj daha aldım fakat kargo hâlâ gelmedi. Bugün müşteri hizmetlerini aradım ve kargonun bugün saat 18:00'e kadar teslim edileceği söylendi. Ancak ben sürekli bu şekilde evde beklemek zorunda mıyım? Özetle, hâlâ kargom gelmedi ve bugün dağıtımın ikinci gününde evde bekliyoruz. Ailemle dışarı çıkmayı planlamıştık ve bu benim izin günüm. Tüm planlarımız altüst oldu. Eğer kargoyu getiremeyecekseniz, neden sürekli mesajlarla bizi evde bekletiyorsunuz?

22 Şubat 2024 13:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

22 Şubat 2024 14:54

Merhaba Tufan E. , Çözüm süreci ile ilgili bilgi paylaşmak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Bu mesajı yanıtlamanız durumunda sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET

hepsiJET Hepsiburada Siparişimde Kargo Problemi Yaşıyorum

24 Haziran 2023 21:51548

"Yaşadığım sıkıntı büyüktü ama Hepsijet ekibi çözüm odaklı ve anlayışla karşıladı. Bu yüzden ilgileri için teşekkür ediyorum."

hepsiJET Hepsiburada Mağduriyeti Ve Kargo Teslimi Olmaması

6 Şubat 2024 14:591.276

"Genel müdürlükten konuyla ilgilenen şeymanur hanımefendiye özellikle mağduriyetimle ilgilendiği ve acil çözüme kavuşturduğu için çok teşekkür ederim."

1 Destek

hepsiJET Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

29 Haziran 2024 22:113.291

Seyahate gideceğimin bir gün öncesi Hepsiburada.com'dan 29 Haziran 2024 teslim tarihli bir ürün satın aldım. Ürün ile al...

hepsiJET Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

hepsiJET Hepsiburada Kargo Mesajına Rağmen Kargo Gecikmesi

1 Temmuz 2024 21:57719

"Sorunum hızlı bir şekilde çözüldü ve hediye kod verildi. Hızlı çözüm için teşekkürler."

hepsiJET Hepsiburada Kargo Mesajına Rağmen Kargo Gecikmesi

Tümünü Gör
Hepsijet Kargo Firmasının Beni Mağdur Etmesi!

Hepsijet KargoFirmasının Beni Mağdur Etmesi!

Ömer
Hepsijet Penti Kargo Teslimatı

Hepsijet PentiKargo Teslimatı

Emine
Hepsijet Kırık Damla Teslim Etti!

Hepsijet KırıkDamla Teslim Etti!

Murat
Hepsijet Şubede Çalışan Yok, Muhatap Yok!

Hepsijet ŞubedeÇalışan Yok, Muhatap Yok!

Mert
Hepsijet Sorumsuzluk Teslim Esnasında Apartmana Zarar Veriyor