Hepsiburada Teslim Edilmeyen Ürünler Yapılmayan Para İadesi

27 Temmuz 2024 00:22243

442 537 396 numaralı Hepsiburada siparişim, 'Paketinizi kargoda hasarlanması/kaybolması sebebiyle teslim edemedik. Yaşanan bu durum için üzgünüz.' denilerek teslim edilmedi. Param Hepsipay'e iade edilmedi ve ilgili banka kredi kartıma da tam 4 gün geçmesine rağmen para iadesi yapılmadı. Ürünler benden habersiz teslim edilemediği için kendileri iptal ettiler. Tekrar al seçeneği dışında bir seçenek yok ve tekrar al dediğimde ürünler Hepsiburada satıcısında olmadığından daha fazla fahiş fiyata almak istemediğimden aynı tutarda ürünlerimin bir an önce teslim edilmesini istiyorum. Madem ürünleri tekrar tedarik veya teslim edemiyorsunuz, para iadesi için bu kadar bekletmeniz çok abes.

27 Temmuz 2024 00:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Temmuz 2024 08:12

Merhaba Salih Bey, Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 488457464 numaralı kayıt bulunmaktadır. Verdiğiniz bilgiler mevcut kaydınıza eklenmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Müşteri Hizmetleri ” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım – Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

Hepsijet Hepsiburada'da Eksik Teslimat Ve Yanıltıcı İade Süreci

9 Ekim 2024 22:30467

"İlgi ve alakanız için teşekkür ederim"

Hepsiburada.com Kurumsal Bir Firma Olamaz!

2 Aralık 2023 15:36365

"Erdinç bey e ilgi alakasından dolayı teşekkür ediyorum"

1 Destek

Hepsiburada Ve Hepsijet Birlikte Müşteriyi Mağdur Ediyorlar.

30 Nisan 2024 14:421.394

"Desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim, mağduriyetim kısa sürede giderildi."

6 Kasım 2024 14:08212

Hepsiburada'dan dördüncü kez sipariş veriyorum, öncekiler yolda döndü ve ip...

Tümünü Gör
Hepsijet Kargo Firmasının Beni Mağdur Etmesi!

Hepsijet KargoFirmasının Beni Mağdur Etmesi!

Ömer
Hepsijet Penti Kargo Teslimatı

Hepsijet PentiKargo Teslimatı

Emine
Hepsijet Kırık Damla Teslim Etti!

Hepsijet KırıkDamla Teslim Etti!

Murat
Hepsijet Şubede Çalışan Yok, Muhatap Yok!

Hepsijet ŞubedeÇalışan Yok, Muhatap Yok!

Mert
Hepsijet Sorumsuzluk Teslim Esnasında Apartmana Zarar Veriyor