Halkbank Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Harç Bedelini Online Ödeme Yapamıyorum

Oğuzhan
26 Şubat 2024 14:50

https://denizcilik.uab.gov.tr adresinden aldığım c kodu Kısa mesafe telsiz operatörü harç bedelini Online ödeme yapamıyorum. Ben köyde kalıyorum ve şu an sırf bunun için şehre mi gitmem gerekiyor. Bunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum...

26 Şubat 2024 14:52 (Şikayetten 2 dakika sonra)

27 Şubat 2024 15:53

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Afşin
Afşin

Aynı sorun bende de var, bir çözüm ya da başka ödeme kanalı bulabildiniz mi? Dijital vergi dairesinden ödeme seçeneği olmalı...

Merve
Merve

Cevap paylaşılsaydı biz de sorumuza karşılık bulurduk. Bu zamanda illâ ATM 'ye gitmemiz beklenmiyordur diye düşünüyorum ama Halkbank Mobil'de de böyle bu imkanı bulamadık.

İlhan
İlhan

Aynı hata bende oldu ulaştırma bakanlığında aldığım c kodu ödeme ATM devamlı hata veriyor şube gittim ATM yatırın dediler almadılar tekrardan denedim yine hata veriyor bu nasıl sistem millet tek yaptığınız mağdur etme şube ödeme almıyorsunuz c kodu Ulaştırma Bakanlığı sadece ATM diyorlar ATM devamlı hata veriyor bu nasıl sistem bu konu çözülmezse CİMER bildireceğim artık resimde foto yükledim devamlı böyle çıkıyor

halkbank-kisa-mesafe-telsiz-operatoru-harc-bedelini-online-odeme-yapamiyorum-1.jpg
Barbaros
Barbaros

Bana da aynısı oluyor. Çözüm bulabildiniz mi?

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Online Ödeme Seçeneği Olmaması İşimi Zorlaştırıyor

Gökhan