Halkbank Esnaf Kredi Kooperatifi Şikayeti

Tc Nazmiye
27 Temmuz 2023 02:09

Esnaf kredisi için 500 bin tl başvuru yaptım, kredim onaylandı ve evimi ipotek ettim. Evraklarımı tamamladım. Geçen hafta bankadan çağırdılar, kaşeni al gel dediler. Kaşeler basıldı, imzaları attım ve 10 gün içinde paranız hesabınıza yatacak. Bir daha bankamıza gelmenize gerek yok dendi. 10 gün sonra esnaf odasından arandım, krediler iptal edilmiş. 2023 Şubat ayından beri bekliyorum. Tapu masrafları ve dosya masrafları yaptım. Maddi ve manevi yönden gerçekten çok yoruldum. 500 TL hazırda bekleyen kredinin ödenmesini rica ediyorum lütfen.

27 Temmuz 2023 02:14

Esnaf Kredi kooperatiften 500bintl kredi başvurusu yaptım 2023 Şubat ayında Halkbank'tan onaylandı evimi ipotek ettim aradan 5ay bir zaman geçti 1 hafta önce de bankadan aradılar kasemle birlikte gelmemi söylediler evraklara kaşe basıldı ve bütün gereken imzalarını attım 10 gün içinde paranız hesabınıza geçecek buraya bir daha gelmenize gerek yok denildi aradan 1 hafta geçti bankadan arandım ve krediler durdurulmuş ödeme yapmaları söz konusu değilmiş 5 aydır bekliyorum üstelik tapu ve evrak masrafları yaptım maddi ve manevi yönden çok çokkkkk yoruldum sizlerden ricam hazırda bekleyen kredimin bir an önce bana ödenmesini arz ederim

27 Temmuz 2023 08:51 (Şikayetten 6 saat sonra)

27 Temmuz 2023 10:13

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Seyide
14 Haziran 2023 18:45

13 Haziran 2023 20:12
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Esnaf Kefalet Kredisi Ve Halkbank Kredi Kısıtlama Sorunsalı

Bayram