Kredi Kartı Asgari Ödeme Karmaşası Ve Müşteri Hizmetleri Tutarsızlığı

18 Aralık 2024 14:05

Ayın 5 inde kesim tarihli kredi kartımın asgari tutarını yatırdıktan 1 gün sonra farklı bir tutar ile 6 sında asgari ödeme tutarı yansıtıldı. 2 haftadır iletişim halinde olduğum müşteri temsilcileri ödeme yapmışsınız güncellemeden kaynaklı problem olduğunu en kısa sürede dönüş sağlanacağını söyleyip kapatıyorlar. Başkada bir şey yapmıyorlar. Bu süre içerisinde gecikme kaynaklı mesajlar geliyor. Ödeme yapmanız gerekiyor. V. S. Ben asgari tutarı yatırdıktan sonra 1 ay içerisinde karta kaç defa ödeme yapmam gerekiyor. Bankanın Kendi hatası yüzünden tekrar ödeme yapmamı söylüyorlar. Müşteri temsilcilerinin birisinin dediği diğerinin dediği tutmuyor. Ödeme yapmışsınız talep oluşturduk beklemeniz gerekiyor diyorlar faiz uygulanıp gecikmeye giriyorum.

18 Aralık 2024 15:36
kredi-karti-asgari-odeme-karmasasi-ve-musteri-hizmetleri-tutarsizligi-2.jpg
kredi-karti-asgari-odeme-karmasasi-ve-musteri-hizmetleri-tutarsizligi-1.jpg

1 ay içerisinde mecburen ödediğim asgari borçların dekontları

23 Aralık 2024 17:17 (Şikayetten 5 gün sonra)
24 Aralık 2024 09:40

Hiçbir şekilde geri dönüş sağlanılmadı. 19 günde bir banka sorunu çözemedi. Müşteri temsilcileriniz güncelleme kaynaklı bir hata olduğunu söylüyor. Sizin hatanız yüzünden ben mağduriyet yaşıyorum. Bu konuyla ilgili gerekli açıklama yapılmadığı takdirde dava açacağım.

Alev sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 10:18
Hadi - Tombank Usulsüz İşlem Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 11:07

Veresiye Limiti Sorunu: Sürekli Kaldırılıyor!

12 Aralık 2024 02:14

Kredi Kartı Blokesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu