Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Hadi - Tombank Kredi Yapılandırma Talebine Olumsuz Yanıt

30 Ekim 2024 03:35

İşten ayrıldım. Çok ihtiyacım olduğu için zor durumda kaldım ve TOM Bank'tan 30 bin tl kredi çektim. 1.5 ay sonra işe girdim, arıyorum yapılandırma yapılsın da ben de ödeyeyim diye. Öyle bir asgari var ki ödeyebilecek maaşta değilim. Yani hiç yardımcı olmuyorlar. Yapılandırma yapmıyoruz diyorlar ve mecbur faizli ödeyeceksin diyorlar. Ben şikayetçi olmak istiyorum. Borcun ödenmesi için yapılandırma yapılsın, ödeyip kurtulayım artık.

31 Ekim 2024 14:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Yaşadığın olumsuz deneyim için üzgünüz. Bize ilettiğin konuyu detaylı bir şekilde inceledikten sonra sana bilgi vereceğiz. T.O.M. Bank'a göstermiş olduğun ilgi ve anlayış için teşekkür eder, iyi günler dileriz. T.O.M. Bank Müşteri Şikayet Yönetimi Birimi

31 Ekim 2024 16:25

Pek çözüm bulacağınızı sanmıyorum ama...

08 Kasım 2024 20:32

Kimse bana dönüş yapmadı ve çözüm bulmadılar bu kadar ilgisiz banka kimse kendini yakıp bu bankayla iş yapmasın. Ancak mesaj atsınlar sürekli borç için

20 Kasım 2024 10:25

Merhaba, Yaşadığın olumsuz deneyim için üzgünüz. Seninle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yaptık. T.O.M. Bank'a göstermiş olduğun ilgi ve anlayış için teşekkür eder, iyi günler dileriz. T.O.M. Bank Müşteri Şikayet Yönetimi Birimi

25 Kasım 2024 20:28
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Tom Bank Yapılandırma Taksitlendirme?

25 Eylül 2024 23:07
Nazli sonuçtan hiç memnun değil

Bankanın Sürekli Ücret Kesintisi Ve İletişim Sorunu

07 Şubat 2025 23:13
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 10:00
Mert sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2025 16:07

Hadi - TOMBANK Kategorileri