Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
08 Temmuz 2024 15:17

22.06.2024 Cumartesi günü saat 14:40'ta İstanbul Marmara Forum mağazanızdan 1229587008 ürün kodlu Makrome Kemerli Elbise ürününü eşime hediye satın aldım. Eşim ürünün Small bedenini de denemek istedi. Bu yüzden ürünün mağazada Small bedeni bulunmadığı için internet sitesinden Small bedenin bulunduğu İstanbul Zorlu Center AVM'ye gittim. Marmara Forum ile Zorlu Center AVM arası yaklaşık 16 km'dir (35-40 dk ortalama). AVM'ye eşim mağazaya girdiğinde elindeki ürün ile kasadaki yetkili personele durumu kibarlık ile izah etmeye çalıştı; 'Marmara Forum mağazanızdan aldığımız bu ürünün Small bedeni sadece bu mağazada görünüyor, ürünü deneyebilir miyim, eğer bedeni olursa değişim yapmak istiyorum' diye kendisini ifade etti. Daha sonra kasadaki yetkili arkadaş ürünün mağaza vitrininde olduğunu ve sadece kesin alacaksanız ürünü oradan çıkartabiliriz diye bir yanıt verdi ve eşim mağazadan ayrılarak yanıma gelerek durumu anlattı. Ben de mağazaya girerek bu sefer satış danışmanı bir personele durumu anlattım, satış danışmanı ise kasadaki arkadaşın verdiği yanıttan farklı bir şekilde vitrindeki ürünlerin maalesef satışı yapılmamaktadır dedi. Ben de personellerin iki farklı yanıt vermesinin doğru olmadığını, böyle bir kuralın H&M'de olmasının garipliğini kendisine ifade ederek mağazadan ayrıldım ve 16:27'de H&M müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri temsilcisi ile görüşmemde durumu yine izah ettim, aldığım ürünün bedeninin mağazanızda bulunduğunu ve mağazadaki yetkili personellerin vitrinde bulunduğu için deneme yaptıramayacaklarını ifade ettiklerini ve bu ürün için uzak bir noktadan geldiğimizi ifade ettim. Müşteri temsilcisi mağaza adına özür dileyip bu yaşadığınız olumsuz durum ile ilgili bildiri oluşturacağını, dilerseniz mağazaya giderek mağaza yetkilisi ile görüşmemizi ve size destek olmasını rica ettiğiniz takdirde sorunu çözebileceğini söyledi. Mağazaya döndük. Ama ürünü çıkaramayacaklarını söylediler ve müşteri hizmetleri ile görüştüğümüzü ve mağaza yetkilisinin destek olacağını ifade ettiği için geri döndüğümüzü söylediğimizde mağaza yetkilisini çağırdılar. Mağaza yetkilisi kasaya geldiğinde durum için mağaza içerisindeki mankenlerden birinde olan ürün için destek olabileceğini fakat vitrindeki ürünlere mesai saatleri içerisinde girişlerinin yasak olduğunu ifade etti. Müşteri hizmetlerinden böyle bir bilgi verilmedi dediğimde ise oradaki arkadaşlar mağaza içi uygulamaları hakkında bilgi sahibi olamayabiliyorlar diye ekledi. Sonuç olarak hiçbir şekilde yardımcı olunmadı.

Bahar
26 Haziran 2025 21:43
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
23 Eylül 2024 09:59