H&M Hilltown Şubesi Çalışanı

Umud
09 Temmuz 2023 14:22

Hilltown Şubenizden bayram öncesi eşime bir adet şort satın aldım. Tatil süresince sadece bir kez giydi. İlk giyimden sonra şortun hem önünde hem arkasında sanki çamaşır suyu dökülmüş gibi lekeler oluştu. Bunun üzerine şortu yıkamadan ya da herhangi başka bir işleme tabi tutmadan satın aldığımız şubeye geri götürdüm.

Kasadaki görevli arkadaşa durumu izah ettikten sonra isminin s--- olduğunu beyan eden çalışanınız duruma müdahil oldu. Önce ürünün üzerindeki lekelerin yemek lekesi olduğunu öne sürdü. Aynı lekelerin arka tarafta da bulunduğunu söyleyince bu kez ürünü elimizden alıp kasaya doğru fırlattı ve oldukça kaba bir tavırla kasadaki arkadaşa 'al bunu tamam' şeklinde bir ifadede bulundu. Bizimle böyle mal bağışlar gibi bir tavırla konuşamayacağını, tavrını düzeltmesi gerektiğini ifade edince özür dilemek yerine bu kez benim tavrımda ne var, işte size yardımcı oluyorum, arkadaşıma almasını söyledim gibi kestirip attı.

Ürünün boya kalitesi ile ilgili gözle görünür bir sorun ortadayken, bu sorunu görmezden gelen, sorunu çözmek yerine müşteriyi suçlayan, müşteri hakkını arayınca bir takım saygısız tavırlar sergileyen, parasını ödeyip satın aldığımız ürünü kafamıza atar gibi hizmet veren çalışanınızdan şikayetçiyim. Müşteriye yaklaşım konusunda uyarılmasını ve sonucundan tarafıma bilgi verilmesini rica ederim.

Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Nalan
30 Mayıs 2024 21:56
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

H&M Hilltown Mağazasında Yetersiz Hizmet Ve Eski Sistemler

Zuhal
16 Ocak 2025 23:11

Özge
11 Haziran 2025 14:40
Hüsniye sonuçtan hiç memnun değil

Nakit Ödeme Kabul Edilmeyen Alışveriş Deneyimi

Hüsniye