MC 9030 Grundig Marka Saç Sakal Makinemin Arıza Tespiti!

18 Aralık 2024 08:451.876
Akın'ın Teşekkür Mesajı
İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim
Akın
17 Aralık 2024 21:10

Sürekli BİP BİP sesi geliyor kilit işareti yanıp sönüyor alalı bir yıl oldu ama 10 defa ancak kullandım

18 Aralık 2024 09:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Akın
28 Aralık 2024 10:18

İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim

Saç/Sakal Tıraş Makinesinde Cilt Yanması Ve Kızarıklık

3 Nisan 18:20249

Grundig mc 9030 Pro Club saç/sakal tıraş makinesini İdefix internet sitesi üzerinden satın aldım. Ürün bugün elime ulaşt...

Grundig Mc 9030 Kendi Kendine Çalışıyor

21 Temmuz 2025 16:25597

"Değerli Arçelik Ailesi, Öncelikle müşteri memnuniyetine verdiğiniz öncelikten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Arızalı olan ürünümle ilgili alınan aksiyon sonrası, ürünün birebir değişimini yaptınız ve ücretsiz olarak adresime kadar ulaştırdınız. Ayrıca İstanbul Tuzla İlçesinde hizmet vermekte olan Özbir Yetkili Servis departmanlarına teşekkür ediyorum. Konuyu yakından takip ederek beni süreçle ilgili bilgilendirdiler. Sonuç olarak müşteri memnuniyetini önemle sağladınız. Ürünlerinizle ilgili hem satış sonrası hizmet politikası hem de müşteri memnuniyeti önemini sağlayan Arçelik markası ve Arçelik markasına bağlı olan diğer markalarınızı hem kullanmaya devam ediyor olacağım hem de markalarınıza referans bir tüketici olacağımı bilmenizi isterim. Saygılarımla. İyi çalışmalar diliyorum."

1 Destek

Grundig Makine Sesli Uyarı Veriyor, Başlık Hiç Çalışmıyor

Grundig MakineSesli Uyarı Veriyor, Başlık Hiç Çalışmıyor

Murat
Grundig Mc 9030 Kendi Kendine Çalışıyor

Grundig Mc 9030Kendi Kendine Çalışıyor

Lütfi
Grundig Tıraş Makinesi Şarjdan Sonra Bu Şekilde Çalışmıyor!

Grundig TıraşMakinesi Şarjdan Sonra Bu Şekilde Çalışmıyor!

Mintaz

Öne ÇıkanKonular