Hüseyin sonuçtan memnun

12 Mart 2024 22:07
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”
11 Mart 2024 23:53

Grundig marka televizyon aldım ve videodaki şikayet ve ekranda bir çizgi belirmesi sebebiyle servis çağırdım. Paneli değiştirip gönderdiler. Eve geldiklerinde videodaki ışıklanma bir iki tane vardı ve kurulumu yaptırmadan tekrar geri servise gönderdim. Önce bunun bir sorun olmadığını söylediler. Ben itiraz edince bölge servisten bakılacak deyip 1 hafta kadar sonra tamam yapıldı artık sorun yok deyip tekrar getirdiler. Ayrıca bu gelmesinde ürün sanki pis bir depoda saklanmış adına tozlu ve arkasında cicikler vardı. Hatta gelen servis elemanlarinada bunu söyledim. Şimdi video daki sorun tekrar var ve görüldüğü üzere dahada yayıldı. Bugün Arçelik çağrı merkezini aradım servis yönlendirdiler. Samsun'da ki servis beni arayıp bölge servis elemanları yerind bakması için mail atıyorum bugün ki servis randevusu iptal olacak dikkate almayın dedi. Birkaç saat sonrada arayıp TV bizde sorun yok. Bu şekilde arıza olmadığından servise alınmayacaktır dediler. Tekrar Arçelik servisi aradım şikayet oluşturdum. Artık aralarında nasibkonusma geçti ise servis değil Arçelik çağrı merkezinden arayıp TV de sorun olmadığından alımı yapılmamış dedi. Ben çözüm nedir dedim bu kadar dedi. Biliyorsunuz ki 3 kez aynı sorundan servise alınan cihaz değişir ya da iade olur bunu bildiğiniz için yapmıyorsunuz biliyorum. Sizi CİMER-BİMER-yazacağım ayrıca Tüketici Hakları'na başvurumu yapacağım deyip kapadım. Geri dönme tenezzülünde bile bulunmadılar.

13 Mart 2024 13:41 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

19 Mart 2024 16:56

Kısa sürede çözüm üretildiği için teşekkür ederim. Ayrıca çağrı merkezinden bizi arayan ve Arçelik Atakum şubesinin ilgi ve alakasından dolayı da ayrıca teşekkür ederim

13 Mayıs 2024 09:31

Teşekkür ederim

Kronik Donma Ve Kasma Sorunu Nedeniyle Grundig TV Değişimi Talebi

Oguzhan
23 Mayıs 10:12

Vatan Bilgisayar Şanlıurfa Mağazasında Kusurlu TV Ve Belirsiz Değişim Süreci

Senanur
06 Mayıs 19:38
vatan-bilgisayar-sanliurfa-magazasinda-kusurlu-tv-ve-belirsiz-degisim-sureci-2.jpg
vatan-bilgisayar-sanliurfa-magazasinda-kusurlu-tv-ve-belirsiz-degisim-sureci-1.jpg
Tüm Grundig Televizyon Şikayetlerini Gör

Grundig Kategorileri