Elif sonuçtan çok memnun

Grundig TV Kalibrasyon Sorunu

19 Ocak 2024 15:12

Grundig marka 55 gğo 9900 TV aldım, aldığıma pişman oldum. Her gün mü kalibrasyon yapılır.? Gerçekten bu durum sıkmaya başladı. Filmin en heyecanlı yerinde 10 dakika televizyonu kapatmak zorunda kalıyoruz. Bir çözümü varsa bana ulaşın lütfen. Görüyorum ki bu konuda çok şikayet var. Çözüm lütfen

19 Ocak 2024 16:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

22 Ocak 2024 17:58

Marka ilgilendi, kendilerine ilgili ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.

25 Eylül 2025 11:11

Grundig marka televizyon tercih etmeyin. Aldığıma çok pişmanım. Sürekli kalibrasyon yapıyor. Elektrik giderse ve evde değilseniz yandınız elektrik geldiğinde televizyon kendi kendine açılıyor ve saatlerce çalışıyor. Dışarı çıkarken sürekli fişini çekmekten bıktık. Asla bu marka evime bir şey alamayacağım.

Seda
Seda

Yorumları görünce kafam karıştı ve Grundig TV almaktan vazgeçtim

Furkan
Furkan

Şu an için var mı sorun kullanımı nasıl, ben de Atlanta 55 ggu 8965 be modelini aldım iade etmeyi düşünüyorum ne yapsam acaba

Tayfun
Tayfun

Nasıl Bir çözüm buldular mi, aynı problem bende de vardı çözümü Google TV ve uydu kanalları resim modunu enerji tasarrufu yerine standarda çekerek ve TV yi kumandadan kapatma tuşuna uzun basarak kapatmak yerine kumandadan bekleme moduna alarak kapattım ondan sonra ekran kalibrasyonu otomatik yapmaya başladı ekran açıkken artık bildirim almıyorum ekran kalibrasyonu için

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV'nin Sürekli Kapanma Sorunu Mağduriyeti

Ceren
14 Ocak 2025 14:10

Gülcan
02 Ocak 2024 13:27
Grundig Ekran TV Kalibresi
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV'nin Bitmeyen Kalibrasyon İşkencesi

Gizem