Abdullah
15 Temmuz 2024 16:15

Grundig 65 GHU 7505B TV için bugün teknik servis çağırdım. Ayıplı mal. Ekranımda bulanıklık ve dalgalanma izleri mevcut. Önerilen temizleyici ve uygun bezlerle silip müdahale etmemize rağmen ekrandaki lekeler ve bez izleri hiçbir şekilde gitmiyor. Kurduktan sonra tekrar aynı lekeler devam ederek çıkıyor. Kuruduğunda tekrar aynı işlemleri kuru bez ile yapıyoruz. Tekrar 5-10 saniye sonra aynı izler tekrarlamaya devam ediyor. Teknik servisteki arkadaş, fabrikaya raporlama için ekrandaki lekeleri resimleyerek ileteceğini söyledi. Sonuç olarak bir çözüm üretmedi. Cihazımızın kutusu dahi durmakta ve garantisi devam etmektedir. Bu mağduriyetimin acil ve ivedi olarak giderilmesi hususunda yardımlarınızı rica ediyorum. TV'den dolayı mağdurum, ekranım çok kötü durumda. Bununla ilgili ne form verildi ne de bu işlemlerin haricinde yapılabilecek bir çözüm önerildi. Grundig, Arçelik, Beko olarak sizden ricam, konuyu daha fazla uzatmadan cihazla ilgili sonuç alabilmek. Evraksız ve bilgisiz bir şekilde evimde oturup sizden bilgi gelmesini bekleyemem ve bu bilginin ne yönde olacağını dahi bilmiyorum. Bu üzücü ve can sıkıcı bir durum. Sizin gibi global bir uluslararası firmanın bunun ile ilgili direkt bir çözümü olmalı diye düşünüyorum ve acil olarak cihazımla ilgili bilgi ve akabinde anlık olarak reaksiyon almak istiyorum. İyi çalışmalar dilerim.

16 Temmuz 2024 15:07 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Memduh sonuçtan hiç memnun değil

Grundig 65 İnç TV Ekranda Leke Çıkıyor

Ozgur sonuçtan çok memnun

Ozgur
26 Ağustos 2024 17:15
"İlginiz için teşekkürler"
Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Erdoğan
03 Ekim 2025 14:06
Garantisi Yeni Bitmiş Televizyonda Panel Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti Şoku
garantisi-yeni-bitmis-televizyonda-panel-arizasi-ve-yuksek-onarim-ucreti-soku-2.jpg
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
03 Haziran 2024 18:55