Grundig Kurutma Makinesi: Rahatsız Edici Gürültü Ve Çözüm Arayışı

14 Aralık 2024 13:57

Grundig 9 kilo ısı pompalı kurutma makinesi aldım, servis gelip kurdu. Boş çalıştırdı ve kutusunu alıp gitti. Çamaşır atıp çalıştırınca motorundan aşırı derecede rahatsız edici ve komşuların bile rahatsız olacağı şekilde sesli çalışmaya başladı. Servis çağırdım ve bana bu sesin normal olduğunu söyledi ama çevremdeki aynı marka ve farklı marka kurutma makinelerinin hiçbirinde böyle bir sorun olmadığını ve sadece benim makinemde sorun olduğunu anladık. Media Markt'ten değişim talebi oluşturdum ama kutusu olmadığı için geri almadıklarını, tekrar servis ile görüşmemi teyit ettiler. Ben de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup hakkımı arayacağım. Aynı şekilde bu marka ve modelden herkesin şikayetçi olduğunu da gördüm.

14 Aralık 2024 15:10 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

24 Aralık 2024 16:37

İlgileri için teşekkür ederim yenisi geldi ama içinden temizleme fırçası çıkmadı onu da temin ettiler, şimdi de ayakları olmadığını fark ettim onun içinde tekrar gelip kontrol edeceklerini söylediler ilgi güzel ama toplama makine gibi eksikleri olduğu için markaya karşı ön yargı oluştu

Erdal
Erdal

Bizde yeni aldık gurindik marka kurutma makinesi hiçbir işe yaramıyor ve hiç ilgilenen de yok artık tövbeler olsun gurindik markaya asla yaklaşmam

Grundig Kurutma Makinesi: Uzayan Program Süreleri, Kıyafetlerde Küçülme Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Zafer
11 Ağustos 2025 04:01
grundig-kurutma-makinesi-uzayan-program-sureleri-kiyafetlerde-kuculme-ve-yetersiz-servis-hizmeti-3.jpg

Bergüzar
27 Aralık 2023 13:51
Grundig Kusurlu Kurutma Makinesi
Grundig Kusurlu Kurutma Makinesi
Melih sonuçtan çok memnun

Melih
25 Aralık 2023 20:26
"Markanın gücüne güvenerek aldığım üründe sorun çıktı servis kanalı işleyişinde sorunlar yaşadım fakat genel merkez müdahale ederek ürünün değişimini sağladılar ilgilerinden dolayı teşekkürler Grundig..."

Grundig Kategorileri