Sinem sonuçtan çok memnun

16 Mayıs 2024 21:18

Merhaba, ben Sinem M****Birkaç ay önce bir mağazadan Grundig marka çay makinesi satın aldım. Aldığımdan beri cihazı kullanıyordum; ancak bugün temizleme esnasında alt demlik kısmında renk değişimi olduğunu fark ettim daha önceki temizleme lerimde böyle bir şey yaşamamıştım sonra Çeşme altında sıcak suyla yıkadım. Fotoğrafını aşağı ekleyeceğim. Renginde yer yer kızıllaşma bazı yerlerde de gri bölümün zamanla kalkacağına dair işaretler var çok beğenerek almıştım oysaki. Böyle bir şeyle hem de bu kadar kısa sürede karşılaşmak beni çok üzdü. Bu ürünü markasına güvenerek satın almıştım. Garanti belgem imzalı değil be aldığım firmanın kestiği fişte de şaka gibi bir fiyat yazıyor bana sadece 140,50 TL'lik fiş kesip vermişler. Yetkililerden bu konuda açıklama bekliyorum ve ne gibi yardım sağlayabileceklerini merak ediyorum. Ayrıca, bu durumun markaya yakışmadığını düşünüyorum.

17 Mayıs 2024 11:07 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

06 Ekim 2024 10:00

Ürün genel olarak problemli o sorunum çözüldükten sonra da kaynayıp atan düğmesi bozuldu onu da tamir ettiler ama yine tekliyo bence ürün genel olarak sıkıntılı

Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Birgül
06 Nisan 2025 22:25