Grundig Çamaşır Makinesi Paslandı

Zeynep
16 Eylül 2023 01:38

Çamaşır makinemi değiştirdiğimden beri banyomda su akıntısı oluşuyordu sürekli. Çocuklar duş alırken oluşuyor sanıyorduk. Belli bir süre sonra 8-9 ay önce aldığım Grundig gwn101425 model çamaşır makinemin yan altında paslanmalar fark ettim. Suyun makineden aktığını anladım. Akan su gün geçtikçe fazlalaştı. Servis çağırdım. Makinenin gövdesinin değişeceğini söyledi. Ben de daha önce Beko marka bulaşık makinemde defalarca servise gittiği halde sorunum çözülmediği için yeni 9 aylık çamaşır makinemde de aynısını yaşamak istemedim. Bu ürünün ayıplı ürün olduğunu 9 ayda bu kadar paslanmaması gerektiğini belirtip değişimini talep ettim. Gene servisten değişim olmayacağını söyledi. Kabul etmedim bu yüzden servis bizim yapacağımız bir şey yok, istiyorsak Tüketici Hakları'na şikayet edebileceğimi ya da gövdeyi değiştirebileceklerini söylediler. Bıktığım için kabul etmek zorunda kaldım. Ama sorunumun düzeleceğini sanmıyorum. Makinemin tıpkı bulaşık makinem gibi sökülüp sökülüp servise on kere gidip gelmesini istemiyorum. Kalabalık bir aileyiz, çamaşır makinesi evim için önemli bir ev aleti. Sorumluların bu paslı makineyi değiştirmelerini talep ediyorum.

16 Eylül 2023 11:00 (Şikayetten 9 saat sonra)

Esma sonuçtan çok memnun

Grundig Çamaşır Makinesi: Körük Lastiği Problemi Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

09 Aralık 2024 10:57
"Parçalarımın temin edileceği söylendi. Konuyla alakalı sürekli bilgilendiriliyorum. Zaten Arçelik güvencesinde olduğu için bu markayı seçtim. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Parçalarımın kargodan gelip, tamirinin yapılmasını bekliyorum. Yardımcı olduklarını için minnettarım. Bu süreçte yardımcı olan herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum."
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
20 Ocak 2024 19:08
Figen sonuçtan hiç memnun değil

Figen
15 Aralık 2024 21:57
Grundig Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

Grundig Marka 10 Kg Çamaşır Makinesi Sorunu!

07 Mayıs 2024 12:35
Grundig Marka 10 Kg Çamaşır Makinesi Sorunu!

Mikail
15 Mart 2024 10:41