Emine sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Ç. Makinesi Yandı

16 Ekim 2023 00:07

1 yıl kadar önce Grundig marka çamaşır makinesi aldık, o zaman da hiç uygun fiyatlı değildi. 4 ay kullandık, makine amortisör arızası verdi. Ben ısrar edince makineyi değişim yaptılar. 2. gelen makine 20.01.2023 tarihinde geldi. O da şu an yandı, yani 9 ay gibi bir süre dayandı. Grundig marka almak için düşünenlere bir daha düşünmenizi rica ederim. Video olarak paylaşacağım, lütfen izleyin ve paylaşım yapın. Mağduriyetim giderilmesi için çaba sarf edeceğim.

16 Ekim 2023 16:37 (Şikayetten 16 saat sonra)

17 Ekim 2023 10:18

Şimdi arandım ve kesinlikle fabrika değişim ya da iade etmeyeceğini söylemiş sadece parça değişimi yapacaklarını bildirdiler ya siz benim bana düşen hakkımın ne olduğunu bilmediğimi mi sanıyorsunuz tamam bundan sonra sizinle mahkeme de uğraşacağım 9 aylık makineye neden tamir işlemi yaptırayım bu iş kesinlikle mahkemeye gidecek ya öyle ya böyle bunun üstesinden ben geleceğim bilginiz olsun bir daha Grundig mi asla

Aycan sonuçtan hiç memnun değil

Aycan
16 Mayıs 2024 11:54

08 Mayıs 2024 19:44

Bir Saatlik Grundig TV Arızası Ve Çözüm Bulunamaması

Veysel
25 Mayıs 2025 13:55
Ferda sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Çamaşır Makinesinde Sürekli Program Donması Ve Çözüm Eksikliği

Ferda
27 Ağustos 2025 11:14
Nafi sonuçtan çok memnun

08 Eylül 2023 22:32
"İlginiz için teşekkür ederim. Arçelik servisinin işi iyi bilen elemanları gelerek 1 dakikada dolabın problemini giderdi. Servise de 5 yıldız."

Grundig Kategorileri