Baran sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Buzdolabı Su Sızdırma Ve Gürültü Problemi

Grundig Buzdolabı Su Sızdırma Ve Gürültü Problemi
17 Mayıs 2023 13:55

Grundig buzdolabı aldığım günden beri su akıtıyor. Servis geldi. Contayı değiştirdi, ama yine de sorun çözülmedi. Grundig buzdolaplarında kronik bir sorun var, servis de bu tip problemlerle karşılaştıklarını ve conta değiştirdiklerini söyledi. Ayrıca buzdolapları aşırı sesli çalışıyor. Dengeli durmasına rağmen ses problemi var. Arçelik markasının buzdolapları gerçekten kötüymüş. Uzak durmak lazımmış

17 Mayıs 2023 14:15 (Şikayetten 20 dakika sonra)

17 Mayıs 2023 16:24

Arçelik Müşteri hizmetleri arıyor, servis kaydı oluşturuyor. Servis arıyor, ücret talep ediyor ve kabul etmediğim için iptal ediyor. Sonra tekrar müşteri hizmetlerini arıyorum, kronik hatadan kaynaklı geleceklerinden ücret ödemeyeceğimi iletiyorum ve tekrar kayıt açıyor ve tekrar servis göndereceklerini söylüyorlar, tekrar servis arayıp, ücret istiyor ve iptal ediyor. Sevgili Arçelik gurubu, Arçelik, Grundig, Beko, çöp almam bundan sonra sizden, ayrıca bu epidemik hatalı ürünle ilgili dava açacağım. Yani her türlü kaybettiniz

16 Kasım 2023 12:24

Evin beyaz eşyalarını yeniledik. Tabi ki tamamını Bosch markasından aldık. Yerli malı filan hikaye. Yerli malı üretenler, yerli kkeriz yerine koyuyorlar insanları. Arçelik de bu bunlardan birisi. Ama uyandık, Arçelik, Beko, Altus, Grundig vs.

16 Ekim 2023 01:07
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
26 Aralık 2024 12:09
grundig-buzdolabi-bitmeyen-motor-sorunu-ve-kotu-hizmet-deneyimi-2.pdf
grundig-buzdolabi-bitmeyen-motor-sorunu-ve-kotu-hizmet-deneyimi-1.pdf
Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

Muhsin
23 Eylül 2023 11:09
Grundig Arçelik Mağduriyeti, Bu Markadan Uzak Durmak Lazım.
Grundig Arçelik Mağduriyeti, Bu Markadan Uzak Durmak Lazım.
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
03 Ağustos 2024 15:53
Esra sonuçtan çok memnun

16 Eylül 2024 12:07
"Geri dönüş yapıldı sorunum çözüldü teşekkürler"
Grundig Buzdolabı Değişimi Bir Haftadır Dönüş Olmadı.
Grundig Kategorileri