Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Grundig 75 Ghu 9000 Eski Android Sürümü

Grundig 75 Ghu 9000 Eski Android Sürümü
19 Mayıs 2024 16:13

Grundig 75 ghu 9000 Ultra HD TV

Televizyon 2023 yılında üretilmesine rağmen hala Android 11 versiyonunu kullanıyor bu sürüm 2020 yılında çıktı ve güncelleme almıyor. Lütfen Grundig yetkililerine iletilir Android 14 sürümünü yayımlamanızı istiyorum. Lütfen ayarlardan güncelleme yapmamı söylemeyin tekrardan çünkü defalarca denedim.

20 Mayıs 2024 17:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

20 Mayıs 2024 19:52

Şikayetim hala çözülmedi tarafıma görüntülü görüşme gönderildi fakat bağlanan hanımefendinin durumla herhangi bir bilgisi olmayıp önündeki bilgisayara bakıp benim TV min güncel olduğunu iddia edip inat ediyor. Hanımefendiye Google TV ve Android TV sürümümün 11 olduğunu ilettim. Android/Google TV 2020 yılında sürümlenmiştir. Fakat elimdeki cihaz 2023 model. Android os 14 veya Google os 14e sahip olması lazım. Hanımefendi benim talebimin iletildiğini söyledi ve ben hiç memnun kalmadım. Daha bilgili ve deneyimli biriyle konuşmayı talep ediyorum ve şikayetim çözülmesini istiyorum. Lütfen bana Grundig ekibinin donanım ve sistemsel bilgileri konusunda daha bilgili birini iletilmesini istiyorum.

25 Ağustos 2024 00:19

4 ay oldu ve hala bana bir dönüş opsiyon sunulmadı kesinlikle bu markadan alışveriş yapmayacağım paramla mağdur oldum.

Aykut

Bende de 50inc modeli vardı aynı sorunu yaşıyordum. Link güncellenmiş 3. Ayda yapılan güncelleme yayımlanmış ve hala Android 11 sürümü :)

Berkay

Hala geri dönüş sağlanmadı, televizyon güzel o ayrı ama içindeki surum çok eski

2024 Üretimi Grundig Cihazın Eski Android Sürümünden Dolayı Sorunları.

Hikmet
14 Eylül 2024 12:29
Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Model Grundig TV'de Güncelleme Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Hikmet