Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Neomarin Saygısız Personel

Gülay
04 Nisan 2024 22:36

01.04.2024 tarihinde kızım Gratis Neomarin Mağazasına alışveriş yapmak için gittiğinde kasada ödeme sırasında ismini bilmediğimiz fakat tip olarak sarışın dipleri çıkmış kasa görevlisi kızım ürünlerin ücretini verdiğinde bozuk yok mu diye sormuş, kızımda yok deyince suratını buruşturup saygısız bir tavır sergilemiş. Sonrasında bozuk parası olmadığı için fazla para üstü verip al 5 liran hayırlı olsun demiş. Bahşiş verir gibi eline uzatmış parayı. Kızım 12 yaşında hayatında ilk defa tek başına ben olmadan arkadaşı ile özgüveni yerine gelsin diye gönderdim. Bu nasıl bir terbiyesizliktir. Bunu yetişkin birine yapsın bakalım. 12 yaşında küçük bir çocuğa gücü yetmiş. Kızım eve geldiğinde üzülerek anlattı bu durumu. Böyle insanlar yüzünden kızımın şevkinin kırılması çok üzdü beni. Gratis sürekli alışveriş yaptığım bir mağazadır. İlk defa bu şekilde bir davranışla karşılaştık. Büyük hayal kırıklığı oldu.

05 Nisan 2024 09:21 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Marmaris Gratis Çalışanının Çirkin Davranışı

Neslihan
25 Temmuz 2024 18:31
Marmaris Gratis Çalışanının Çirkin Davranışı
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
17 Mart 2024 14:13